[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (33) 羅奴綜藝《三時四餐》收視大發

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
幸運嘛
第2次答牌子果度
如果好似原先由水水開始答先 都會輸啦
在德睇書㗎
所以突然變智慧擔當
電視版預告有泡菜食喎
好嘈呀佢
水水成日抱大大 超可愛
睇咗十幾次都重想繼續睇太qq
下集水水會畀大大爆粗問候
呢啲先至係新西嘅水平
水水真係好痴大大越大越q
我同d女仔fd都唔會郁就攬身攬勢
@鳳凰天使TSKS

6月12日週五綜藝收視率(全國)
MBC《#我獨自生活#》 1部、2部:11.2%、11.9%(+1.2、+0.9)
KBS《#柳熙烈的sketchbook#》:0.8%(-0.3)
JTBC《#幻影歌手3#》:4.0%(+0.2)
tvN《#三時三餐5#》:11.2%(+0.3)
tvN《#三時四崽#》:3.5%(-0.8)
tvN《#韓國好聲音2020#》:1.6%(-0.1)
@韓流

6月男團品牌評價榜(5.12-6.12)~ 韓國企業研究所針對4575萬餘研究數據評定出男團排名。

@鳳凰天使TSKS

#三時四崽# 心血來潮做起泡菜餅的四崽,但...卻成了泡菜披薩? TV版第05期中字

http://t.cn/A6LZnJmu?m=4515156598737305&u=1855152373

上返197
終於
個view升得好慢
[TSKS]三時四崽 YT版.E05.200612.中字

https://www.bilibili.com/video/BV1ZV411r7aR
都唔明點解呢4集都係咁
之前買咗水晶枝lightstick今日到咗 裏面入電個舊支架同電筒裏面個位接觸不良你地之前有冇呢個問題?勁煩YG啲嘢可唔可以進步少少
着唔着到燈?
我仲未買
又冇唔好睇左
唔明路人點解唔睇
可能一見到男團團綜就冇哂興趣
@2228研究室

原定在2018年9月8日和9日舉辦的姜成勳台灣粉絲見面會Mini The Gentle被取消後,58名台灣粉絲對台灣主辦單位Woori娛樂/玨綺股份有限公司提出刑事訴訟,控告玨綺公司以舉辦粉絲見面會為名義詐取門票費,台灣法院早前頒布判決,不起訴玨綺公司,其中原因是玨綺公司確有依約支付forever2228公司(姜成勳官咖HoonyWorld所屬公司)就Mini The Gentle之演出費等費用,附圖為判決書部分內容。

着就着到
不過單靠個蓋扭翻實就着唔到
你要用手指大大力撳實佢先至着到燈
1. 台灣訴訟不起訴,然後台灣不起訴內容是說姜跟朴把錢收走

2. 姜跟朴兩人闖民宅的案件被罰約韓幣一千萬左右

3. 台灣主辦是事實名譽毀損罪代表韓國法院認定他說的都是事實只是涉及個人隱私
YG D野好廢囉
我都唔敢買風扇仔
怕火燭
搵張錫紙塞入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞