[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (33) 羅奴綜藝《三時四餐》收視大發

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
🌔EP.3-2 더 쫄깃해지고 더더욱 이상해져서 돌아온 음악퀴즈! 김치전이 먹고 싶다면 음악을 들어라! (feat.눕방) | 삼시네세끼 풀버전
14,851 人正在觀看
水晶玩遊戲真係好勁揪喎
到依家未輸過
睇完囉 估唔到玩遊戲咁勁
就黎比佢地贏哂啲野
喺房打㗎嗰度
好想打埋一份
D食物好似任攞咁滯
羅PD會唔會好激氣
等左好耐既打交終於出現
唔知水水講左咩畀人打
終於見證到圍毆忙內的情況
放題
之後無咗羅奴唔知係咪激氣得濟走咗
一到諺語即刻遇到滑鐵盧
死穴黎
羅奴知道D食物畀人任攞實冇眼睇
想攞走張被睇水水畀人圍毆
好似睇到水水畀大大打pat pat
原來果個係在德
@g1_oria_

四個人一邊喝酒一邊👀三時三餐當下酒菜,電視裡寫著:需要放酒使肉質變得柔軟
源:啊~為了讓肉質變柔軟放了燒酒啊……我們就直接給喝了!
鎮:那我們就變柔軟了誒……
德:我們變柔軟了啊!
源:原來燒酒是為了給我們做飯用的啊!我以為是為了給咱喝的呢!
德:啊~~這樣啊!

20200606 三時四崽子 網絡版 EP3-2

@g1_oria_

ejw說他腳指甲不能全剪,不然就不會走路了

四個打架打著打著(水口吐芬芳之後三個哥哥鬧著用被子把他捲起來)
源:啊啊!
水:抱歉……志源哥剛剛腳趾甲被提起來了……感覺是把他腳趾甲提起來了……嚇我一跳!我都起雞皮疙瘩了,提起來的時候!
源:T_T
鎮:所以說為啥腳指甲只剪一半啊!
源:(此處太奶了)我要是全剪了……
德:說是不會走路。
源:就不會走路了……
水:索性我們在哥睡覺的時候把他腳指甲剪了吧!讓他不能走了,就想這樣躺在sense mom上面!
源:看來還得再把你捲起來!
EP 3-2有14:19
Hello mon咗幾個月終於可以同大家一齊傾水晶
估唔到可以係連登見到有關水晶嘅po
我係睇坐飛機2入大大坑 年頭cb入埋水晶的
希望可以係呢到同大家熟到
歡迎歡迎
多啲上黎吹水
咁你嘅入坑原因都幾特別
因為通常都係新西遊記/無限挑戰呢啲大熱綜藝入坑
坐飛機去其實都算幾冷門
咁你補哂水晶/大大啲綜藝未
魂穿水水
因為去台灣踩單車個陣佢報黃帝聖仇個幕笑到我入咗坑
加上佢着制服個look太正太靚仔了唔入唔得
睇完新西之後可以話係直插坑底
綜藝太多 要慢慢補 最近補緊211
水晶真係好正

過多日可以一齊自high慶祝生日
我八號專登放自己一日假 但未諗到去邊食蛋糕好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞