各大健身室價錢(5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
唔同玩法姐,佢地係休息3-5分鐘先可以舉起大重量 組與組之間掃電話同佢組與組之間呆滯其實一樣架,佢都係度用緊
你有你健美短組間休息
佢有佢健力長組間休息
有冇巴打去左24/7 fitness
係咪真係全自助 咁張卡咪可以幾個人share?
24/7 係用人面識別
scan 樣先入到gym room
P記應該唔會考慮了
如果想join係咪直接殺上去就得
有冇巴絲去過粉嶺嘅fit24
玩健力都唔得
如果大家都休5分鐘 , share 真係無難度 , 夠晒時間換餅
FF 同 sales deal 好先 ,直接上去可能會收你全額joining fee 同埋有個800包三堂PT class 嘅錢
好複雜
點解香港做gym咁麻煩又唔同plan唔同收費
仲要驚比人呃
同意 比起台灣健身風氣 香港真係好濕9
台灣gym room 又大又多層 gym友又有禮貌
收費又透明 月費又得 按時收費又得 私人教練又好
相反係香港想簡簡單單做個gym都好難
想請問24/7 一個月幾錢?
冇合約,每月$998;六個月合約,每月$698;十二個月合約,每月$498
還好,其實果啲都固定 不過有時可以唔洗俾咁解
利申:絲
ff同goji兩間都有做
ff gp class真心好好 但yoga好濕鳩
goji yoga 老師好有料好有心機教
絲來講都係唔做機
是但腳撐撐做少少跑步機 所以上gp class真心會鼓勵到你去做運動
但goji要簽死約 一筆過比
ff好貴 一個個月比

總結: 對絲來講做占冇咁大決心
不如的起心肝係屋企做鄭多燕
請問黃大仙 join Go24定24/7 好? 價錢好似差唔多
小弟新手, 冇Gym經驗, 預番工前7am or 晚飯後10pm 做Gym.
呢幾年多左人玩健力姐
其實鄭多燕都有去健身室做負重運動,而家仲係健身室老細,你唔做負重,就咁跳鄭多燕,一定唔會做到佢身型..
我覺得係行緊健力programme 同埋有鑽研big 3 technique都可以話自己玩緊健力 體重2.5只係時間既問題姐 個個都會做到 就算bodybuild都可以 係過程既唔同咁解
玩姐 又唔係話自己elite
請問大埔247 早上到中午多唔多人
荃灣24/7 6月開 5000呎來講算大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞