各大健身室價錢(5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
FF 價錢同 1 club pure 差幾遠?
FF $798 per month
唔情楚1 club pure
長沙灣荔枝角有冇邊間好
5月8號之後改左啦,疫情喎,師兄係咁推go24,但有冇玩過?
知唔知咩場有Wattbike 踩?(想自己可以直接踩,唔洗上堂先踩得)
原來改返,就代表當初無了期改1club係合理? 錢就照收,好似唔憂做生意咁,比得599 大把場選擇啦
我大部份時間都係北角分店玩,所以冇留意,但樓上師兄講左已經回復原本all club,相信係已經疫情臨時做法。
我大部份時間都係北角分店玩,所以冇留意,但樓上師兄講左已經回復原本all club,相信係因為疫情臨時做法。
你覺得合理? 反而唔係做好館內衞生? 社交距離?
其他場更多分店都做到 ,如果唔比all club 個個返工/屋企 同一區? 仲要d服務態度麻麻 ,599? 大把選擇啦
Fit24點睇?
個班要去咁多堂,平時唔使做咩... 上一次半次ok但上8成我果斷quit
https://hk.appledaily.com/breaking/20200320/CLC27IPEZ3TJ6RWULRPPTO6NP4/
你睇呢單就明
如果一個中招全線收皮,咁嘅考慮都正常丫
更何況你join個陣都應該揀方便自己個間join
join果陣 講明要all club啦,唔方便 返工/放假做,join黎把鬼
想問下觀塘區有冇~$3/400可以逐月俾嘅gym?
窮學生冇乜選擇 康文署抽幾年都抽唔到 學校又一直封
個班要去咁多堂,平時唔使做咩... 上一次半次ok但上8成我果斷quit
唔係淨係限 Kennedy Town班人唔比去其他club咋咩?
果陣果間中左個,佢就即刻封去過嘅人過其他club

我就黃大仙北角兩邊走
唔太覺有限制
由一開始我就問私場價錢問題,你就答呢啲
多謝你意見,你有heart我明,但唔代表個個人都咁熱愛先唔使"算罷"
我只係想搵場,唔係想搵教學
想問下觀塘區有冇~$3/400可以逐月俾嘅gym?
窮學生冇乜選擇 康文署抽幾年都抽唔到 學校又一直封
由一開始我就問私場價錢問題,你就答呢啲
多謝你意見,你有heart我明,但唔代表個個人都咁熱愛先唔使"算罷"
我只係想搵場,唔係想搵教學
啟德有乜健身室
想問住荃灣岩岩dse完 上左康文署 但係唔識操 應唔應該join 健身室
有打工 但唔多錢 budget大約 500
唔該ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞