各大健身室價錢(5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
太古定奧運?
即係宜家24/7同p記咁多人?
我貪24/7遲啲係上環開多間分店近我公司咋
可能好多人誤會,其實24/7、Anytime呢類健身室賣點係24小時,你就算收工收得晏,甚至半夜收工,隨時可以玩,賣點並非少人,況且相比P記、G記、Pure,甚至都係24小時Go24...... 都算係蚊型細場,放工時段企多幾個人,感覺真係可以逼過大場,所以我至講如果都係六至十放工時段玩,不如去大場,一樣係人多,但最少每款機都多幾部,bench都多幾張!
奧運
24/7觀塘果間放工時間仲多人過街市
建議你去P記好過
唔信既自己5-10點上去睇
記得影埋相放上黎,到時你就知
本身24/7 D機已經唔靚,又人多,去P記仲好
佢係新同多款式(做腳果d) 同埋清潔方面好d(有酒清同毛巾)
但係機都係少 好似bar bench都係得一平一斜 有人用都係要等
咁我不如p記算 仲多機 平3舊水個月
咁誇張咁如果多人過街市我寧願去physical
24/7好在無咩人sell
師兄你係邊度簽到p記咁平嘅月費?2百蚊
其實我最怕啲人輪機果時望住你做 好尷尬
我都係 但繁忙時間邊間都係咁多人
無辦法
Pure fitness+yoga 旺角 會籍轉讓, 到2021年4月頭 ( 即10個月左右)
$7000
TG please: http://t.me/hohohoho369
仲要我係女 如果做bench press個胸推左上去俾人望住勁尷尬
入得場就預咗有男人望
去到邊都係
包得實咪得囉
P 記 10年 plan $128 添
只要你唔係淨係著bra top去做,其他無乜人會望
著得bra top就預左俾人望
都係樣嘅問題啫

你推緊胸 , 有靚女望唔通你會唔開心咩
會推重20kg
我表妹男朋友$5000幾蚊終身plan 超抵
終身plan 都一樣有月費 , $99 定 $150 ?
自從各大健美賽會近年增加Bikini fitness項目,全世界包括香港,女性玩健身風氣強好多,有d鬼佬場繁忙時段甚至女多過男,所以唔好覺得自己係異類!
都係果句,香港健身室間間都多人,少人果d已經做唔住執晒,揀健身室應該選擇方便自己屋企或公司為優先,始終健身唔係玩兩個月,係數以年計既習慣,至於你眼中人多人少其實好主觀,每人標準唔同,所以最好揀你做健身時段親身去參觀,睇啱至join!
我又無問佢 佢剩係話俾左5千幾蚊 只要p記唔執笠佢都可以去
想問大家知唔知九龍有邊間可以只簽一個月?

本身公司sponsor pure 但係聽日辭職

上網睇過好似得觀塘間all day fitness?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞