各大健身室價錢(5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
附近咪有間24/7?

不過諗深一層
第一次去gym room貴啲都ok嘅
好似好掂喎
其實跟教練是咪又唔同講法?
冇去過
只係知道有
荃灣西邊間好
新手想揾間有駐場教練問下野
當然,市面上健身室買PT堂都係另計,一般計package,每個package 10~100堂都有,一次過買愈多堂愈平,平均每堂$500~$800,出名教練可能貴d.... 不過你仲係學生,除非經濟能力完全冇問題,否則都唔建議花錢買PT堂,因為市面上健身教練質素極參差,跟到個好教練就話好!萬一跟著個西教練同掉錢落海冇分別,野又學唔到....

如果你未玩過,當然係完全唔識玩,建議你平平地去康文報讀「器械健體訓練班」,$75蚊總共12堂,每堂一小時,有得學又有得玩,出席率有80%或以上自動成為康文署健身室合資格使用者 (月票$180,全日制學生半價).... 當然,你可以一邊join Go24玩,同時去康文讀「器械健體訓練班」,將所學應用於Go24都得,器械都係大同小異!

Thx巴打
非常同意,我都喺呢個班接觸健身
ff 依家幾錢
唔係呢d,呢d只係一個月;
見到有幾個係咁,有大隻仔,有fit 女,都成年幾了
每次入場都要比身分證,可能係識得PT

另外我做了廿幾年健身,差不多間間都join過
TF,Pure,FF d人都較串,又多事非;
C/P記,康文怪人多;

下次再join應該會選24小時個d,
全自助多分店無咁煩
新會然一路唔比相換證都係綠紙卡架啦,太多原因
黃大仙7/24長期多人到癲左
FF咩人串?職員定同場玩個啲?
而家諗緊Join邊間.....想玩下Yoga同玩下機
想問pure 1yr contract幾錢1個月
Pure間間唔同價,由大約$800至$1500不等,你首先諗清楚邊間!
唔係一個membership all clubs?
簽一年都要1500咁都少貴
Ff而家咩價位到?
6xx single club 8xx all club 有時可以wavie 入會費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞