各大健身室價錢(5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
屌你老母 而家waterfal個場變到好撚垃圾
維修完之後 個場仲好似細左咁 啲機又迫 個場又好似無冷氣咁
最慘係放工時間6點去到10點都超多人
南亞人愈黎愈多 次次用完啲器材唔擺返原位 用完張bench 成張都係佢地啲臭汗又唔抹
個環境愈做愈差 投訴過幾次都無人理
而家仲要加價 加到4-500
住西貢真係好慘,想搵間fitness都無
原來月費唔使簽約來講除咗247同埋go24 仲有第二啲選擇
不過見你哋大部份人月費gym都係做呢兩間係因為設施設備好定係點
非常時期?以前收工時間都係早三個字排隊
247週街都喺,上年仲講緊anytime Go24就出名多機多勁人去
多機多勁人同好多人

求pure sales
下仲要加價 係咪On9

我waterfall 6月完 諗住轉

上環/西環 Goji / 247 / go24 有無邊間推介
新年完左果時都已經話要加價啦
加價都唔無問題
問題係個場既環境真係愈黎愈差 人又多 啲機既擺位迫到癲 又無乜冷氣
牛頭角返工應該join ff 定pure 比較好?

想知而家觀塘ff 會唔會好多人,
同埋有冇好似pure 咁包埋毛巾
每年夏天前後都係高溫做gym...未開波做都已經出晒汗
你叫哩到d 師兄陪啦
兩個位都有啲距離,揀近啦。FF除左襪都包。
上環間24/7裝咗咁耐都未搞掂
有無physical plan ?
荃灣有無邊間推薦
同問
學生平平地成無推介 旺角尖沙咀都得
新手做gym唔想做錯姿勢,有無邊間gym room有埋堂上
我見得go 24 同24/7比較大間 我都仲諗好join 邊間
go24幾錢?
599, 另一間499但一定要一年仲要用credit card 畀 佢話月中開
Pure牛頭角唔係corporate offer最新價錢係幾多?
有人報話要$998 有人話$800
海鮮價到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞