各大健身室價錢(5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
7/24依加最幾多錢?
7/24 一個價錢只可以去一間centre?
有冇師兄知fitness first而家咩價錢
粉嶺人會去邊做gym
平時樓下就係康文
而家康文有限人排都排粒幾鐘
見到P記仲有人係囉住張紙質既會員証,
再比身份證佢CHECK,應該都係免費唔洗錢個班
Pure d女唔ok,冇乜邊間ok喇!我去IFC Pure玩過,d女正到!
GJ好大機會係執晒大鋪,轉開EXPRESS,
但舊人又唔JOIN得.. 又要比過錢JOIN...
首先你想遷就公司還是屋企?附近有邊d健身室?budget幾多?主要乜時段去?
範圍細d,大家再俾意見你!
我有諗過但呢間野好早收
我都曾經上去望過,但一知道佢開0700-2200、六日開1000-2100就即走,完全係幾十年前鐵館開門時間,但當時好多都係老細、教練、看鋪一腳踢,2020年仲係開咁時段,簡直冇諗過!
姐係轉哂去開24?
梗係想就屋企㗎啦
但係屋企附近好似冇乜占room
好似有間anytime fitness
價錢都唔知要點計
主要晏畫or夜晚去
利申:學生,未去過gym room
請問P記依家有冇兩年plan?
知唔知大約幾錢左右?
Anytime得一款會籍,$550月費,12個月約,首次入會時要俾$550鎖匙費.... btw,你都冇講邊區,好難俾更多意見!
油尖旺 深水埗嗰頭都ok
550一個月
p記/goji free trial 會唔會瘋狂俾人sell
荔枝角得唔得?D2就黎開間Go24,Presale好似做緊$499月費all club (正價$599),唔使簽約逐月Visa過數,但入會要俾$1000按金同$150鎖匙費,按金將來唔玩退回..
https://www.facebook.com/go24.fitness/photos/a.167569827198892/599212167367987/?type=3&theater
會,free trial就係引客入去sell,但你企硬,甚至連卡都唔帶,佢奈你唔何,只要面皮好似我咁,厚過佢地就無敵!
Pure la俾左咁貴,一定有動力做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞