[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zero One , 魔進戰隊 武肺特別篇

991 回覆
9 Like 4 Dislike
都話咗未最終form
Zero Three
最後先出02唔通01唔夠ark打,轉02先夠打,final form打暴走ark/電影版再有form 出
月讀瘦返靚左好多
衞蘭就黎肥過電單車
甚至懷疑出兩季...
我之前都有咁講過,但最後我唸一唸世界觀同要賣玩具未必玩到2年。如果同一個世界觀,佢拉故事入面另一間公司入黎做下套拉打全新故事都唔係冇可能既故事會誤以為係02係壞人新篇就係咁追擊02之後和解再打boss
同一世界觀無問題ga agito都係係kuuga個世界
但正路新男主新拉打 話哂如果出s2會推少左一個男星
兩季我覺得ok
反正得光太郎試過
隔左30年再黎一次未嘗不可
Black同rx風格都唔同晒
光太郎去到rx變左樂觀的人
劇本一差隨時又可以變01 destiny
但係02都係或人變
真心可能東映有心搞番kuuga同agito個關關係都唔一定
但當年kuuga㨢agito世界觀其實玩衰左,好似話有唸著kuuga會係agito內出現,但唔記得咩原因,之後東映都係決定分番開兩套作品處理
下一套可能一係玩外星人一係超古代,睇下點㨢落02,雖然我覺得無咩可能,除非東映想玩令和拉打宇宙
我都覺得無咩可能
正常7-8月開拍新拉打 宜家咩都無純粹緊急狀態搞到d野delay哂

等下新拉打既名稱註冊流出算
衣家漫畫算唔算做返佢想做既野
十年後或人對個終極奸角講「hi!阿魯多揸奶多!」然後噠手指
會唔會其實東映想加返d集數俾01, 等佢同戰隊一齊變返做1月首播?
當年decade得31集 9月完左 做壞開頭
decade係特登分開戰隊同拉打既商品銷售期點會調翻轉
搞到爛尾
仆街笑到肚痛

不破好似好少擺狼爪pose,但係啲官圖又會擺呢種pose
正如或人都係擺「阻止到你既人 只有我」多過手指指個pose
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞