[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zero One , 魔進戰隊 武肺特別篇

991 回覆
9 Like 4 Dislike

對白
好有最終form預感
有對白即係final form
Zea’s ability

玩到咁係final form啦下
唔會係咪都搬個衛星出黎掛

It’s never over 呢句有種mk feel

官方都講最終強化item (劇入面)
Final form係直頭變做另一個拉打

某程度講Rx都係Black final form
shining, shining assault, metal一出到黎都係比到人眼前一亮
但而家02出黎咁簡潔又似base form, 同之前d強化from對比下個反差真係太大唔似final from
同埋01除左指係令和第一拉打之外仲係影射0同1對應humagear科技題材, 但而家彈左個02係咩玩法等佢劇中解話
永續01
睇多一年izu
簡潔唔係問題,但而家好似慳預算改皮套咁,
螢光黃撞紅同銀又唔夾,好失望
唯有希望劇場版form會好似build咁靚過劇la
(不過都要有機會拍到劇場版先)
It's Never Over
新番組 Kamen Rider Zero-Two!
Final form唔係izu好失望
會唔會今日特別企劃,到宜家都無新拉既消息有啲唔正常,會唔會真係01直落,因為特盟個邊有玩具消息新拉無因武肺而delay

腰帶似black
最後幾集會唔會變一粒鐘
其實同01皮套完全唔同 甲同底suit都改左
突然覺得呢張野係neta 機戰
玩具比例冇皮套咁肥 順眼啲
final form 無衝擊感
最終變最新
"zero-two zero-two zero-two zero-two..."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞