[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zero One , 魔進戰隊 武肺特別篇

991 回覆
9 Like 4 Dislike
變咗鐵血的孤兒個麥基咁
一開頭係威係勢 又搞ark 又係背後操控局勢
到自己落場就開始慢慢變弱智
其實背景 動機都算寫得清楚
就係唔明1000%而家個定位係想點
佢初初出場俾我感覺係反派 有目標地行動
到佢落場直程似係中boss
但係近期變咗私怨撚咁純粹周圍搞人 背後小動作唔見咗
反派嘅氣焰冇哂 但係打極都唔斷氣
最失望係明明贏咗但無比到個結果出黎,
下集又出番黎,搞到上集唔知打黎為咩叼
好心其他人打爆佢條腰帶
次次都由佢走
如果之後講一千佬做所有野都係ark搞鬼
25歳身體都係ark搞
就可以救返個角色兼洗白

永遠25歳設定一定唔多唔小有伏筆
佢既動機都好混亂
一開始整滅亡迅雷係為左製造敵人等佢可以賣軍火
Humagear係佢既工具
但後面又想全面消滅Humagear
同一時間想利用Humagear又想消滅Humagear
好撚矛盾
到底佢想賣腰帶定耳機
老千原本計劃係
制造. Net vs aims
飛電同humagear 成為人類敵人
ZAIA賣耳機代替humagear 對社會功勞
同賣腰帶比人對付humangear
Aims 同. Net 都佢控制
埸戰爭打幾耐佢話事
賺幾耐佢控制

或人出現做01救
幫飛電拎番少少形象
同推動左humangear同人共存
老千用比賽同收購話比大眾知
Humergear 同飛電都可以取代
或人共存論係無用
又默許亡救滅重組. Net
想回覆原計劃. net vs 人

其實上集的確回到人vs. Net
如果老千贏左就証明zaia武器有用
佢就大賣武器
但或人同亡打亂左計劃
老千心諗明明數據上
拉打老千勁過拉打滅
咁事實上唔係或人衝出黎 滅可能已經收左皮又帶左幾部機械人去
佢都錯唔哂既係個人蠢啲冇諗到會比人hack姐
不過講真或人真係幫唔落
為咗保護恐怖分子既所謂「夢想」而救佢,仲要講緊班恐怖分子對人類極大威脅
原本自己輸咗都仲有笑容,一切都係我掌握之中咁,依家輸到無晒面咁咆哮仲兇啲細嘅唔好扶佢
https://www.youtube.com/watch?v=3AdeCVvcDt0
回帶一下, 有無都覺得, 如果時王用番哂當年d戰鬥曲或者bgm, 會正好多
正確,之前一直雖然輸,但係佢掌握中都
由飛電收購,市民轉用耳機唔要humangear,. net你類敵人等
都係老千掌握中,
但打輸比. Net 同耳機腰帶比人入侵
等同宣布耳機腰帶商品失敗
老千賺錢計劃收皮
係我眼中佢已經係火箭兵團級數
你咁講佢一開始個計劃係無問題
推飛電做靶自己賺錢
但問題係佢無啦啦要食埋飛電將個責任轉移到自己身上
Aims變埋佢私人軍隊,姐係佢出錢自己打滅亡迅雷
同埋無曬Humagear 邊有人需要買佢D腰帶去自衛
其實基本上佢係一定要咁做

好似Kabuto嗰篇 一開頭 登 鄧鄧登 都出晒水
Agito, 電王,decade哥都有用bgm
可惜其他就……
555、劍同kabuto嗰幾首好正 以前PS2有game 出絕招會播 即刻好熱血
乱舞escalation
spinning wheel
Finger on the Trigger
time judged all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞