[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zero One , 魔進戰隊 武肺特別篇

991 回覆
9 Like 4 Dislike
黑金kuuga好似係笨大都唔知既form
出唔切玩具
當年裝著合金
高質過rkf好多
dx車連甲蟲好正
平成頭三
五代
津上
城戶
性格其實好似
都係溫柔心地善良

乾巧可似內心復習啲

睇返Agito
發覺除左鯨魚頭之外都冇咩苦戰
係二拉門辛苦啲
出rkf不如出返好似drive既dk ,ghost既gc ,exaid既lvur ,build既bcr個類好過
作為細路仔玩具我覺得好高質了
配合返套野有唔同換裝方法
我係細佬會開心好多
我反而鐘意巧同天道個種人設,響叔同五代個種優しい但內心強大既人設最正,反而最唔鐘意翔一個種
好難搵Kiva嘅種
我都係想睇返真夜啫
真夜未出場之前大家都有呢個諗法
02係唔係後繼機嘅概念
巴打你d口味
個final boss 俾主角老母綠到

我最同情嘅 final boss第一位
講緊final form呀 鑽石爐頭ok啦
好好好
問題係佢之前既metal三尖八角輪廓分明assault shinning直頭成部高達咁
而家出黎咁簡潔又同原form太似突顯唔到種final form既感覺
faiz blaster由底色黑色一野轉哂紅色已經同原form有種好鮮明對比比到一種昇華既感覺
但睇定D先唔一定02係final既廢事炒車
咁不如metal做final form仲好
大膽假設
如果02唔係final form
有可能最終大戰zero 1 driver打爛左
最後一集有新敵人出現
人人以為再冇拉打時
或人出場變身做02
跟住完

亦有可能
係izu都有得變身
一齊打波士
02係01腰帶拆咗塊面板啪咗02unit+新key變
如果跟返以往嘅套路,01>02>Shining>Shining Assault>Metal咁樣upgrade會比較符合大家嘅期望
有可能性姐
不過應該都係似升級 form
似足iron man圓形變三角
2:37:26 izu同不破又E泣
原來老千演員得22歲
完全睇唔出
如果你比一個冇睇過01既人排佢個強化順序都係會咁排
但如果你比faiz/agito佢地排我都敢肯佢地唔會將blaster/shinning放響前面
佢都俾東映養肥
咁咪幾好
做到個45歲嘅形象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞