[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zero One , 魔進戰隊 武肺特別篇

991 回覆
9 Like 4 Dislike
都是時辰Ark的錯
1000%碌地合集完全係整比觀眾發洩返工作勝負積落黎既怨氣
唔記得有冇記錯,橙final form唔係消去左d導彈
其實識clock up都首先要㩒到clock up制,劇場版drake都只係比班蟻兵圍射就死咗
如無意外,woz ginga finally 應該可以,仲可以幾吓就成個國家摧毀
佢身邊嗰兩隻卒真係敗筆黎
次次老千碌地走過黎扶佢跟住老千發脾氣推開
柒到喊
本身可能真係想寫Izu黑化,但又唔知幾時黑化好,就搞到依家搞個總集編順便填埋個坑
今星期冇戰隊?
師兄訓左幾耐
本來op個畫面就係求其拍出黎, 無伏筆可言
之前有一排op都cut走左, 之後補翻, 而家咪當係個總集篇兜左佢就算
講真我中意ark izu多啲扮乖但又唔耐煩個下好cute
唔好提
都唔明點解經歷過Decade劇場版單野,東映啲人都重係咁鐘意求其拍啲鏡頭黎用
換咗幾次人都係被佢推走咗
我以為播完EP0又有其他特別野播下
唔係佢
係白亞念力接導彈
勁到呢
如果不破總集編後仲未有得播希望嚟返個老千視角總集編,頭十分鐘就係威係勢,後十分鐘出返每次碌地鏡頭,然後每次打輸都講「xxxx,你同我睇住嚟
Be the one有英文版唔知係咪old news
英文版幾好聽
https://youtu.be/Ja83GuRb-mo
突然諗到ooo 個蟲系combo 玩多重分身,一人一個form又或全部同一個form,出同一招應可ko 全隊軍隊
蟲系分身再分身再分身再分身再分身再分身,分到無限隻
有冇諗過變身者既體力,點夠一隊國家軍隊磨
https://youtu.be/Q9nOgfNnIUU
一開波個痴線佬變咗係佢追返個痴線佬
牙狼今集終於好睇返少少
最鍾意酒吧佬屌柒主角,主角勁左膠睇到個人好燥
死剩四個人如無意外都係主角,酒吧佬,youtuber同模特兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞