原來任天堂搵過海洋公園想搞全球首個寵物小瑩靈樂園

1088 回覆
1927 Like 27 Dislike
屌我都打錯
自對一打
佢介紹到好吸引
我覺得同以前香港 半導體工廠變迪士尼一樣
支那肯撚定想插手 好野點可以俾香港
個Pokemon park 分分鐘 香港BAN左 之後就係支那出現
第4代既高科技樂園
因為佢地就係唔想香港可以唔依賴支那
真係唔可以低估pkm既受歡迎程度
Pkm go 係美國仲有超多人玩緊
啲人日日入去捉小精靈,賣年票都賣到笑
you know that feel
諗起都覺得好撚得意
賣精靈球
就算真,任天堂嘅條件都一定好辣
同🇯🇵King合作係政治不正確
損害14億中國人民利益
篇文講到話任天堂想搵環球影城合作失敗 我覺得反而唔係不可能 因為1. 環球影城全球知名度高2. 大坂入面本身已經有 合乎成本效益
我唔認為任天堂會降低自己底線 就算退一萬步講佢肯搵小型啲既主題樂園合作都會搵本土既主題樂園唔會搵到黎香港 因為佢本地人對任天堂既消費一定多過香港人

都係我個人對任天堂既了解姐 如果想FF下任天堂同香港主題樂園合作咁又冇咩所謂既
我純粹覺得雖然海洋公園既管理營運係好有問題 但係都冇需要用呢啲幾乎0可信性既新聞詆毁佢
係,假新聞,就算搞,正常都係日本本地搞

除非簽不平等條約

錢香港出,股份只佔好少,等等。

辣過老鼠公園份合約,我就信。
此post 已
班高層高官全部都係廢老
好意思話而家班後生點點點
自己糧就識出野又唔做
當正自己係退左休咁
想退休就死撚開咪撚霸住啲野黎做啦
當撚左份糧係生果金咁
諗下都扯
寶可夢樂園 點會叫寵物小精靈.......\

唉...
出咗我真係課金入去玩。我的天。。。。無得玩
痴線有冇咁想玩啊
小學生?
其實我真係睇唔出有咩理由要ban
CLS 宜家個政府就係成班無腦嘅係度lead
Creative 喎 成班古代人講香港要創新

低能
講真而家馬後炮連登仔就個個話好想玩

我都幾肯定如果當時真係推出

連登一定屌到仆街

垃圾game好無聊 配套又柒 搞唔掂海洋主題 走去掂pokemon做多咗啦 而家四不像咁啲膠層個腦係咪裝屎 懶係新穎咁 想學日本嗰度又學唔到... 不能盡錄

同埋講真ban得點都有啲原因 可能係經費太貴 可能係冇政府資助 可能係同佢哋發展有衝突

雖然我都支持搞下新野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞