原來任天堂搵過海洋公園想搞全球首個寵物小瑩靈樂園

1088 回覆
1927 Like 27 Dislike
至於動漫遊戲裡面君莎小姐同喬伊小姐,都會大量出現係園區裡面。而工作人員都係細分成幾種寵物小精靈,清潔員工會穿上吸盤小丑嘅工作服,聖誕節就會有紅唇娃,萬聖節有耿鬼佢哋搞事

https://www.facebook.com/themeparkstaffsecretsHK/posts/3257526797598945

唔止挀興旅遊業
仲帶動埋其他行業!
你個腦裝屎?
係隻鹿走過黎比人捉
然後比班膠層趕走咗
後續返而似FF
香港廢佬掌權,無計啦。。。
呢個千載難逢嘅機會。。。我估班膠層一定唔知任記幾受歡迎,同埋我相信任記分錢應該都唔野少,當然佢哋係值得嘅!

仲記得當年香港真係超多人玩Pokemon.
當年連Apple WWDC發佈會都出左張荃灣海濱嘅相,超多人捉精靈,我都經過去玩過一次,真心多人到癲。。。

其實單嘢要推上報 好大回響先會有返機
垃圾管理層
另外USJ嚟緊都話會開任天堂park,好期待呢
直頭係隻鹿企係你面同你講你拎我隻角走啦
然後你話驚整親手不了
好似有記者跟緊
最好搵埋議員係立法會到問班官同高層
機會點都大過佢年頭提果個PLAN
最幣日本經濟比個武漢肺炎搞到都唔撚掂
邊鳩得閒理你
有錢都自救先
屌 如果係我一定去
睇係好似好天馬行空
但日本人既心思我覺得做到咁都唔出奇
煲到咁大然後話假既打鑊佢
邱騰華說,海洋公園並非一盤生意,港人對公園有感情並非基於公園賺錢與否,公園對香港有獨特性,亦曾經有輝煌的日子,目前面對困難,不希望公園成為疫情及經濟低迷下的犧牲者,令多年來建立的品牌付諸東流。他認為海洋公園有能力重新發展,不需要依賴政府。

唔怪得BAN啦
都唔當係一盤生意
比依家好得多先
好正
咁正嘅idea都唔用抵你執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞