原來任天堂搵過海洋公園想搞全球首個寵物小瑩靈樂園

1088 回覆
1927 Like 27 Dislike
你指買起海洋公園?
如果係既你叫老任問下政府賣唔賣
但海記爭落一大筆街數
睇左保安自己扮狗
Mario 同 廸士尼 ...其他無了
真係好正
想像得到係點
望下usj就知可以有幾好玩
重要係童年回憶寵物小精靈

不過都好
唔好喺香港呢啲垃圾地方浪費左啲好野
每年都有鬼佬黎朝聖李小龍,點知香港係冇李小龍博物館,反而李小龍成世人冇返過嘅鄉下就有
可能係排隊都分分鐘入唔到場個隻,你睇環球影城
個條友就唔持久啦
到時淨係賣商品同酒店主題都賺到笑啦
海洋公園就真係過晒熱潮過晒氣啦
整個 中國夢go 囉
起個毛澤東過山車,習近平摩天輪,保安cosplay紅衛兵,紀念品全部毛語錄、習近平大頭照,啲膠層一定buy啦洗鬼用仆街mon做主題

海洋公園班老屎忽眼中既吸引遊客設施
整個 中國夢go 囉
起個毛澤東過山車,習近平摩天輪,保安cosplay紅衛兵,紀念品全部毛語錄、習近平大頭照,啲膠層一定唔bam啦洗鬼用仆街mon做主題
我諗係政治原因BAN...點可以比日本救香港.
所以一痴埋去中国就無...
D古老石山廢老真係阻住地球轉
比支港共搞成咁lo
唉 呢個真係柒到唔敢望
當年盛智文係因為唐營,所以卑梁振英報復,炒咗,搵條政協自己人上,
梁振英攬炒咗成個海洋公園。
啟德預留左大型活動場地
每半年批畀海記同老任搞個半月活動 個度自己計吓有幾多人
加多條aim海外客既直航渡輪去海洋公園都唔係唔得(快小小40min-60 min)門口賣飛 有飛無限次免費搭

真係畀我做好過 最多我收順d 唔似雲伯咁大咬(跟雲伯再打個八折)
起個毛澤東過山車,習近平摩天輪,保安cosplay解放軍丶紅衛兵,紀念品全部毛語錄、習近平大頭照丶戰狼DVD,啲膠層一定唔bam啦洗鬼用仆街mon做主題
老任:咁我日本自己開唔好
CHING係唔係準備上任三司十三局
然後家陣日日走出嚟話唔好救
仆街mon呢d日本鬼子野,一定係幣多於利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞