原來任天堂搵過海洋公園想搞全球首個寵物小瑩靈樂園

1088 回覆
1927 Like 27 Dislike
屌你老味

成個東亞地區都流行呢種食子文化
老任x精靈x動森
所有age group食晒
仲唔fatfat
cls, 如果海洋公園d水族館整到好似小霞個水道館咁

好撚嬲,香港政府同班上位廢老真係叻到不得了,可以每一個決定決策都係錯到仆街,每一步都推向死亡
同老任合作,搶埋動森x精靈主題
所有age group食晒,fatfat
你咁聽梗係覺得正
實際上任記作風,加上主動接觸,一定賺撚到你盡,最後海記都係輸家
呢個問題係香港會特別嚴重

土地供應同無止境新移民專才黑市人口係最直接影響
淨係睇字都覺得好撚正
咪就係
一聽就知好橋黎
淨係1已經on99
Nintendo咁撚大間公司都唔識
呢單野堅唔堅, 似吹? 老任仲食古不化過香港, 要搞都諗唔到點解要香港
日本都未有 竟然會諗住係香港搞

可惜呀 香港、海洋公園都係死係班垃圾手上
咁泡菜同坡佬都係有原因 起緊其他樂園先會ban我覺得係合理嘅 但係香港無理由會ban囉香港又係國際城市 pokemon個勢又大到仆街 係連廢中老都會玩嘅 係香港開一定賺到仆街 但係無辦法啦班on9高層
睇字已經好想玩, 垃圾高層
香港唔搞,睇吓有冇其他地方搞
除咗Facebook幾個post,連個屁都聽唔到就知係作野啦
難為連登仔對着空氣打晒飛機
有咁既計劃但香港唔得,咁應該會開其他地方. 但咁耐都無消息, 多數吹水
呢啲咪自己攞嚟衰
可能班懂事收到order有大陸人想頂黎搞喜羊羊樂園,又有錢落袋
如果真係通過咗又有一大班連登仔會話唔可行唔好玩
有冇嗰班懂事list?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞