原來任天堂搵過海洋公園想搞全球首個寵物小瑩靈樂園

1088 回覆
1927 Like 27 Dislike
根本連機動遊戲都可以慳番
:Pokemon?食得架?
咁on9 抵執
其實當時新出嘅第7代水主本身就類似威威獅令

上面有d人都係啦
又話呢樣唔得嗰樣唔掂一d國際眼光都冇
完全睇小pkm喺全球既吸金能力
push
邊有位
喺USJ搞咪最多開個細園區
富士急啲嘢又本身唔啱一家一細玩
一係去啲唔岀名嘅樂園開咁不如開喺外國有少少名氣嘅主題樂園
海洋公園:我班尊貴內地客冇玩pokemon go架
請返佛地魔算啦
內文有講
任天堂自己無經驗
所以搵咗US
但US唔同意一次過起3個主題區,所以再搵海外樂園合作
支共既國際視野等如支國

其他遊客wfc

但你一屌友客就屈鳩你冇國際視野
有鄰國客就OK啦
佛地魔:搞到咁就叫我返嚟?
海洋公園根本就有得做
執咗間公司就得
前排話拆哂去起樓班人究竟點諗
計成本都唔划算啦
所以佢比咗USS,USO同USJ
香港個間等比大陸樂園歡樂谷收購
點會無
只在於你點做
起樓係因為乾手淨腳而且一定有銀搵
拆哂起樓擺明係講笑
暗串佢翻新咗都唔值得香港人擁護
長隆大機會啲
https://www.facebook.com/themeparkstaffsecretsHK/posts/3257526797598945

仲有後續!
//...總言之任天堂直頭做埋旅發局同經濟發展局嗰份,借呢個樂園幫埋你推廣其他重大產業(醫療產業,教育產業,綠色經濟,創科業,本地製造業,漁農業,運輸業),真正做到令整個香港旅遊業興旺,造福其他充持分者而唔係單單樂園得益。海洋公園班高層再短視都好,政府呢個時候都應該出手,由整個特區主導,充滿誠意咁樣重新同任天堂當局重新談判,先係有承擔有遠見有活力嘅政府,而唔係永遠得個講字,做又冇方向。真正香港做嘅係經濟結構轉型,增加其他產業嘅GDP,寵物小精靈樂園絕對係好好嘅投資...//
至於動漫遊戲裡面君莎小姐同喬伊小姐,都會大量出現係園區裡面。而工作人員都係細分成幾種寵物小精靈,清潔員工會穿上吸盤小丑嘅工作服,聖誕節就會有紅唇娃,萬聖節有耿鬼佢哋搞事

Universal嚟緊北京同莫斯科都有
OP班董事其他都係想香港快啲decline姐
另類明日大嶼式消耗香港strength
個個幾部手機玩 癲過d 後生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞