最近睇緊邊套韓劇? 【13】

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
火星生活感覺一般
劇情唔夠緊湊 前中段有啲悶
覺得差唔多神劇lv
劇情鋪排一流 又唔老套 仲搞埋親情
睇到上哂癮
不過的確頭段係未必咁快入到戲
@鳳凰天使TSKS

5月22日晚金土劇收視率(全國)
SBS《#The King:永遠的君主#》(主演:#李敏鎬#、 #金高銀#、 #禹棹煥#、#金景南#、#鄭恩彩#)第11集上、第11集下:5.2%、6.6 %(-1.2、-1.2)
JTBC《#夫妻的世界#》特輯:3.9%​​​​
Fènghuáng tiānshǐ TSKS
等緊車太炫個套
看緊靈魂維修工

但想開 MBC 老頑固實習生 (老伯實習生)看。像很有趣
有冇咁誇神劇lv
呢套同隧道差唔多又係穿越查案
隧道去未來 火星返過去
但隧道劇情緊湊好多 亦都煽情啲
同埋隧道識用埋穿越玩相認
火星啲劇情鋪排真係唔係幾掂
差唔多類型嘅查案劇我覺得自白同memorist好睇過火星
反而我覺得tunnel 有少少老套 的確係比較fast pace
但係演技就有少少隔硬黎 煽情位都處理得一般
當然只係我自己諗法
雙甲原來係改編漫畫,比德魯納仲要早
呢套好似好舊咼 又勁多男角。無女
咁咪變左德納抄雙甲?
有無漫畫link?
我的大叔

不過好沈重,但係有啲位幾呼應係城市生活嘅壓迫

同埋碌碌無謂日復日嘅生活
年度最喪韓剧《我的大叔》哪句臺词感動了你
剛開始看也覺得沉悶~~後面劇情反轉又反轉~~對於現實壓力過大的人們有很多共鳴~~
https://www.youtube.com/watch?v=lyweQY1WfR8
大家點睇dream high 1同2
2我睇唔慣
智妍好正
Tara
1ok
2係垃圾
利申: 前Citrine
雙甲個黃正音整到面目全非, 幾乎認唔到咁濟. 搞到無咩意欲追落去
遲啲佢又出新劇
隧道就緊張啲,火星就科幻啲,場景靚啲,同埋演員正啲
大叔淨係一個李善均都殺哂,當然iu,其他配角都做得好
靜係睇過2
利申 花英屌你老母
睇個人取向 火星生活睇到有少少emotional attachment
2 珍雲係男主角 轉左編劇變左配角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞