最近睇緊邊套韓劇? 【13】

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
我睇咗8集左右已經喺度諗, 正路嘅結局都係瑜理圓滿咁離開, 始終劇名已經講到明係再見又再見. 如果編劇咁大膽違反"人死不能復生"呢個輪理嘅話應該會有好多人屌個編劇
但聽講大部份韓國觀眾都屌9個編劇點解要瑜理再"死"多次?
btw, 雖然我自己都係支持瑜理多過珉貞, 但呢個結局我都收貨. 但係我覺得瑜理復活之後同身邊嘅人例如鋼和嘅互動情節太少, 而其他鬼嘅情節太多.
話時話, 鋼和無父母嘅咩?
其實珉貞都好慘, 當佢知道真相之後喊住話點解你哋個個一味淨係不斷同我講對唔住嗰幕我都喊咗, 完全體會到佢心入面嘅無奈同委屈
仲有瑜理阿爸喺靈堂崩潰嗰幕又係睇到我喊
仲有好多幕都睇到我喊
後媽黎講 佢真係最好個個
我係支持珉貞,有好多人話 要犧牲珉貞比瑜理留低,我好撚嬲囉,點解要犧牲珉貞? 佢最無辜,好彩最後都無夾硬黎
我係和就揀珉貞
男人一腳踏兩船好多時都係要靠女方幫自己做決定
其實唔算一腳兩船啦 睇得出男主都唔想 成套劇3個都好撚慘
我2個都要
始終當初瑜理比車車死都係因為佢自己堅持要出街做嘢, 所以後果佢自己都有責任承擔返.
不過我想講佢個女由細到大都見到鬼可能大個之後會慢慢習慣呢
其實我覺得編劇無好好去描繪鋼和心裡面究竟係鍾意瑜理定係珉貞多啲...
對珉貞又太冷淡, 對復活之後嘅瑜理又係太冷淡...
Viutv 德魯納酒店
瑜理死左之後幾年都無就再婚 呢個位有啲假
明明個條感情線拍咁耐 起碼都同珉貞拍多幾年先
珉貞係最無辜囉,個老公又唔係最愛自己又乜都隱瞞佢,最後重想棄佢同瑜理一齊,好彩個女最愛係佢
我有珉貞就夠,瑜理留番比你
似乎編劇係想將重心放喺親情線多過愛情線
個女勁cute 我揀個女
見到鬼都唔方有好結果啦
下,好明顯和係鍾意瑜理多過珉貞啦
識食
個女有jer喎
記憶法
男的也好
咁咪唔會黎m
真咪真係男仔黎?
我見好多人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞