最近睇緊邊套韓劇? 【13】

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
鍾意男女主角嘅話 可以睇完
內容完整 劇情合格啦
一開始都係為咗睇李世榮先開
人物太多,集集都有新角色,睇到最後有啲迷失

不過我因為男女主角都睇晒
開左2集僅此一次的愛情,申惠善果然演技保證,男主都唔差,個秘書叔叔成日見佢客串
申慧善跳芭蕾舞好好睇
身形好好
申惠善真係瘦到跳開咁
其實女二先真係識芭蕾舞
呢套啲ost同bgm幾好聽
睇完The game同365
起曬雞皮
勁鍾意睇呢啲推理/穿越嘅劇
德魯納
@鳳凰天使TSKS

5月15日晚金土劇收視率(全國)
SBS《#The King:永遠的君主#》(主演:#李敏鎬#、 #金高銀#、 #禹棹煥#、#金景南#、#鄭恩彩#)第9集上、第9集下:5.8%、6.3 %(-0.3、-1.8)
JTBC《#夫婦的世界#》(主演:#金喜愛#、#樸海俊#、#朴善英#)第15集:24.4%​​​​(+0.1)
ChannelA《#怪咖!文主廚#》(主演:#文晸赫#、#高媛熙#)第15集:0.5%(0.0)
迫降個結局垃圾到
徐丹真係慘, 比個未婚夫當透明人無視咗10年之後難得自己終於揾到個相愛嘅男人, 點知就比個垃圾編劇特登寫死個男二要佢承受二次傷害+痛苦一生...特登用女二男二嘅bad end去襯托男女主角嘅good end
睇完之後實在不吐不快
同台good casting收視仲好過the king
開始追《靈魂維修工》好似唔錯
幾好笑 半個鐘一集 節奏都幾快
不過我覺得男主角老咗少少
等多幾集一次過煲,希望呢套好睇
就算The King 嚟緊幾咁好睇都好,收視應該都返唔到轉頭,都已經第9集
劇情真係唔得囉
男主又冇演技
男女主又冇cp感
我睇到男主同班北韓軍人去左南韓就停左無睇,男二成日做呢d乞人憎角色,就係佢咁乞人憎先搵佢做呢個角色,佢死左韓國好多大媽會覺得 大快人心架
夫妻點解會咁高收視? 收費台重要高過castle,唔係好明 ,其實套劇係ok但同castle差好遠。
我覺得普通啦,故事就好一般係睇d感情戲,唔係男女主角個部份,係人與人講情個part都幾好睇架
北韓題材係幾新鮮 f5最好笑 其他就真係一般
老土野耐無睇都想睇,仲要班演員出色,劇情又唔係失控
收視呢樣野都唔係成正比架啦
人性課外課好唔好睇?
係咪講緊人民教育
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞