最近睇緊邊套韓劇? 【13】

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
我覺得係製造到話題,金喜愛五十幾拍床戲係韓國引起哂話題,雖然我覺得幾重口味
支網叫人性課外課
我係Netflix睇 唔知
套野幾好睇 不過唔知係咪因爲我本身對男主麻麻
佢啲演技好kam
應該係?我睇netflix 釋名係咁
覺得好好睇兩日追晒 不過要專心咁睇 因為太多角色要記 劇情緊湊 無悶場 男女主正
我覺得女2女主好戲過男主
明明男主個角色可以表現得好好
但佢就好似做到基本就算
不過個角色都好發揮過梨泰院嘅
整體黎睇唔錯 套劇係幾緊湊
不過去到最後就變左好似為估兇手而估兇手咁
每過1-2集又轉一個嫌疑兇手
@鳳凰天使TSKS

5月16日晚週末劇收視率(全國)
KBS《#結過一次了#》(主演:#李珉廷#、#李相燁#、#吳代煥#、#吳允兒#)第29集、第30集:22.0%、27.2%(-8.2、+5.2)
SBS《#The King:永遠的君主#》(主演:#李敏鎬#、 #金高銀#、 #禹棹煥#、#金景南#、#鄭恩彩#)第10集上、第10集下:6.4%、7.8 %(+0.6、+1.5)
JTBC《#夫妻的世界#》(主演:#金喜愛#、#樸海俊#、#朴善英#)第16集(大結局):28.4%(+4.0)
tvN《#花樣年華-生如夏花#》(主演:#劉智泰#、 #李寶英#、#朴珍榮#、#樸詩妍#)第7集:3.9%(+0.0)
OCN《#RUGAL#》(主演:#崔振赫#、 #樸星雄#)第15集:1.1%(-0.8)
Channel A《#怪咖!文主廚#》(主演:#文晸赫#、 #高媛熙#)第16集(大結局):0.5%(+0.0)
男主做咁多戲呢套表演算最好,佢做毒撚係入型入格架,期待第二季
mk妹做得好賤個角色好乞人憎
夫妻28.4 ,下套收費台要破都唔容易
其實 MK妹先係女1 , 故事都係圍繞援交圈 , 但朴珠賢搶戲搶到女1 咁 , 編劇問題
女1carry 唔到角色 , 同女配角唔夾(佢呀妹) , 睇睇下 cut 鳩左
mk妹煩過西,希望第二季佢唔好出咁多啦
mk妹係最出名果個 , 其他3個都係新人 , 韓仔都係為左睇佢咋
mk妹係童星,我細細個已經睇佢劇,不過好多韓妹係為左睇男主,佢都好多fans
記憶法仲追緊 但見上面有d劇透話臨尾先黎喂屎

究竟仲追唔追好
朴柱炫屌打臭雞
睇埋啦 其實冇講到咁差
夫妻 個結局做乜鳩?
open end 定點 ?
咁都高收
太現實
我都未接受到
有第二季嘅話就好 女主好正
完全唔明點解要拖長嚟做
rugal

黑警死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞