蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike

A級國際賽事定咩比賽都計啊垃圾

我見你查左好耐都好辛苦啦

2000年奧運分組賽 香港1:4日本

你唔好再柒啦 新加坡

認真 我記得有一場係香港和日本然後射十二碼香港贏喎

個場u23姐

而家講大港腳呀

個場有冇寫明香港對日本u23呀柒頭

冇丫嘛 咪即係香港代表隊對日本代表隊囉
香港近年對日本最好成績個場係幾多年前?

奧運分組賽係摞A級賽呀死垃圾。你計晒嘅話東亞運金牌你係咪食撚咗呀?

我話近年所有比賽呀

近年既話2000都唔叫近年啦
唔好捉字失啦

佢本身條問題都有盲點啦, 係dse1分先會問得出

同埋東亞運果場係2009年
點都近過佢既2000啦

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

U23唔計香港架

奧運分組賽係摞A級賽呀死垃圾。你計晒嘅話東亞運金牌你係咪食撚咗呀?

我話近年所有比賽呀

近年既話2000都唔叫近年啦
唔好捉字失啦

佢本身條問題都有盲點啦, 係dse1分先會問得出

同埋東亞運果場係2009年
點都近過佢既2000啦

Yes我睇撚住直播

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

U23都係2005年之後先有

之前得奧運隊同大港腳

奧運咪U23囉垃圾,奧運都唔撚係A級賽啊垃圾

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

奧運係大國腳?

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

奧運咪又係U23, 屌你老味

U23唔同奧運隊

U23係青年軍

奧運隊係大港腳

奧運要u23架柒頭
屌你老母

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

U23唔同奧運隊

U23係青年軍

奧運隊係大港腳

你柒夠未

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

之前得奧運隊同大港腳

手足你又秒蔣狗

17年前叫近年, 蔣狗你都係得19歲
你係咪近年出世

2歲睇波

高手...

東亞個場

雪梨奧運

之後17年都未係日本身上入過波

而且次次俾人456

1比1邊到有比人炒456同未係日本身上入過波呢2件事

日本輸個球一定係own goal 總之話你無入就無入啦

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

之前得奧運隊同大港腳

條傻鳩可能以為奧運有球員大過23歲就唔係u23
夏季奧林匹克運動會足球比賽是一項國際性的足球比賽,從1900年開始就已經成為奧林匹克運動會的比賽項目之一。
對奧運會足球比賽,國際足協與國際奧委會之間存在很大的分歧。國際足協一直反對職業足球運動員參加奧運會足球比賽。經過雙方不斷磋商,對參加者的要求也一直在改變。
1977年,國際足協決定不允許參加過上屆世界盃足球賽的運動員參加奧運會足球比賽。1984年則修改為,參加世界盃的運動員從1988年夏季奧林匹克運動會開始可以參加奧運會足球比賽,但是年齡不得超過23歲。此後又決定只允許不超過3名年齡23歲以上的運動員參加。2009年12月的國際足協執委會會議,決定在2012年倫敦奧運會上維持該規定。1996年夏季奧林匹克運動會加入女子足球項目,由於當時女子足球運動發展仍未成熟,因此國際足協沒有對女子足球作出限制。
國際足協擔心奧運會足球比賽會成為另一個世界盃,從而動搖世界盃作為唯一最高水平的足球比賽的地位。因為這個原因,奧運足球賽參賽球員全部都是23歲以下(另加3位超齡球員),因此關注程度不及其他奧運項目和世界盃,但同時也是參賽球員於國際大賽的鍛鍊從而升上國家隊的平台之一。

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

香港u23vs日本u23

嘩屌 救撚命
柒就認啦
dse 1分難怪智商真係咁低

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

U23唔同奧運隊

U23係青年軍

奧運隊係大港腳

奧運要u23架柒頭
屌你老母

U23係呢十年先有架

你睇睇上面我copy段野啦智障仔

你唔好再柒啦 新加坡

個場u23姐

而家講大港腳呀

香港u23vs日本u23

嘩屌 救撚命

條友真係世界級柒
你個年都11 2歲 點都有睇啦屌

冇得google嘅嘢即露底,柒少陣啦扮老屎忽

章某助攻成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞