蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike
E.Lamela 係咪係咩人都可以同你打?

我約緊蔣狗啊,同其他人無仇無怨我約嚟把撚

有咩仇怨? 講2句係唔鍾意就可以約出黎係唔係咁?
定係你有咩特別仇怨?

宜家唔撚柒鍾意佢質疑我扮入場支持香港波啊,得未啊?

咁佢係唔岩既.得得得,幫你煎佢2巴,你唔洗嬲
開始用分身刷負評
之後就用正負評來打飛機

定係你有咩特別仇怨?

你約到佢出黎先煎啦
撐朱元帥撐KK班友至少佢地講野都有紋有路
撐隻錄音機蔣狗只會顯得你智商衰撚過庇護工場
咪陪佢轉移話題啦
打定唔打嫁 我想食花生呀

定係你有咩特別仇怨?

Ching你都撚到蔣狗傻撚左 唔好勞氣

為隻1分狗勞氣做乜

yes 人地考1分已經巧橙
人地都係想係CC台搵優越感姐
邊有諗過上網都要比人當狗咁撚
唔好講咁多,大家鬥貼票尾證明真係入過場睇波先
打架未呀
撐朱元帥撐KK班友至少佢地講野都有紋有路
撐隻錄音機蔣狗只會顯得你智商衰撚過庇護工場

Yes
咁撚中意講舊屎
知唔撚知謝雷上年未返香港之前做緊咩呀

謝雷原名又叫咩呀?

你搵佢睇下身分證叫咩名先囉

原名叫卓卓呀

而家有話唔知咩
咁你答得我佢未返香港前做乜鳩未呀
真心蔣狗你dse真係有1分?唔係好撚信

定係你有咩特別仇怨?

你約到佢出黎先煎啦

出黎你估佢會打人咩,蔣之前單野你估呢個POST冇警狗mon住?
言歸正傳,隻揪未?
CC台啲撚屌最鍾意以己之短攻人之長
同波台狗講波
講咁耐都唔講應唔應戰
冇冇咁撚廢
dse 雞又潛水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞