蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike
cc台d撚屌講撚到得連登先有時事新聞睇咁

cc台係撚講時事咩

唔係不嬲傾點買軍火同鍵國咩

呢排會講打仗個時會點洗牌
之後會點上位

cc台係撚講時事咩

屌下熱狗咁過日子

日撚日話熱狗垃圾無人理
日撚日就捕住熱狗班人FACEBOOK黎開POST恥笑

cc台係撚講時事咩

之後會點上位

幻想自己收救世主
Cc台出少陣醜啦

cc台係撚講時事咩

之後會點上位

幻想自己係救世主
上左十幾年高登,波台愈黎愈低質係事實,但最睇唔過眼既係CC台班垃圾成日打住正義之名周圍批鬥異己

邊撚到正義呀睇過
一班憤世叫春既就睇到

cc台係撚講時事咩

之後會點上位

幻想自己收救世主

有個cc台手足FF北韓炸晒日本南韓中國
不嬲波台都係是其是,非其非,係,我地有時係搞搞震講D好惡劣既笑話引人注意,但講真果句比起D垃圾笑話,真正破壞高登連登質素既係你呢班以為自己好撚醒目中無人一朝得志拎完光環周圍屈人既垃圾

呢個真 cc台班撚樣日日係度扮清高屌波台
以前淫底post 係波台帶頭屌柒佢地 cc台班撚樣仲傾緊點軍火

我舊ac第一次俾牙Joe ban時就係因為屌柒淫底post

cc台係撚講時事咩

之後會點上位

幻想自己收救世主

屌你地咩
CC台手足 抵抗五毛
已經疲於奔命
你地仲火燒後欄

cc台係撚講時事咩

之後會點上位

幻想自己收救世主

定係入盪失路去錯講故台呀🤔
cc台平均年齡有冇14歲?_

內體有
心智冇
cc台平均年齡有冇14歲?_

體有
心智冇
舊登已經講左好耐
真五毛5p唔屌
走黎屌假嘅
咩玩法
cc台玩起底玩到要道歉真係垃圾

cc台係撚講時事咩

之後會點上位

幻想自己收救世主

定係入盪失路去錯講故台呀🤔

班撚樣不嬲當個世界圍住自己轉
佢地諗既就係事實
成日幻想支爆, 以為支爆香港會無事
又唔識分5毛同假膠
(18)➡️(返生)
舊登已經講左好耐
真五毛5p唔屌
走黎屌假嘅
咩玩法

以前高登晨早比人佔據晒無佢地份
班5P新壇起左要霸地頭
好似D狗去到D樹呀柱呀 一定要柯督尿留低陣除話比其他狗知
上左十幾年高登,波台愈黎愈低質係事實,但最睇唔過眼既係CC台班垃圾成日打住正義之名周圍批鬥異己

屌你老母,講句抵啦可以變五毛,我屌你老母你出去其他post行轉啦,一堆人唔係波台狗用緊支那用語呀,屌你老味乜柒都入波台數,你老母臭閪低智撚唔該靜靜地出少句聲,網絡世界唔係俾你班智障講野用架,日撚日公審人托柒呀,你問番正評你果D 人記唔記得你公審果間中介叫咩名,D職員叫乜名啦,你要正義就咪撚得把口,你直接放火燒撚左佢間公司就叫正義,你上網講兩句俾人起到底淋油叫做ON9架咋,屌你老味而家個世界日撚日推D蠢人上位,蘋果就文生,呢到就蔣生

啱啊
要做嘢就出街派傳單
門口叫人唔好幫襯喇
舊登已經講左好耐
真五毛5p唔屌
走黎屌假嘅
咩玩法

要d智障嘅先答到

班撚樣識分真心同假膠先算啦
唔好講分五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞