蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike
好囉 唔玩啦 隻抽啦咁
其實蔣仔果1分係邊一科拎

見佢弱智可憐下佢

肯定係英文啦

創意分呀

屌,乜撚野英文黎

唔係應該 if any 咩?

如果你要改 成句結構都要改

算喇...
唔玩lu 由得你地圍爐啦

笠水狗 廢柴
奧運u23柒左又唔認
然後就有波衫=識波
有波衫都唔知奧運係u23你都係咪撚睇波啦
唔玩就認真打啦
奧運u23柒左又唔認
然後就有波衫=識波
有波衫都唔知奧運係u23你都係咪撚睇波啦

Yes
粒水狗蔣狗,垃圾
Bye Bye

鄧你慘, google得咁辛苦都係要比人撚到仆街
Bye Bye

又潛水???
一陣有人撐又上返水?
見到個標題都噴笑左
if have ball station brother want fight you, how to contact you ah ....

we power powerful, you dare no dare 1on1 with us ?
no dare then shut up and roll back to your mammy pussy la

don't cube water ok?
we ball station handfoot wait this day so long

don't play fight seriously then
其實蔣仔果1分係邊一科拎

佢話中史

可能撞正個考官好鍾意蔣公, 佢份人咁撚on9都拎到1分

屌我教中史
真係有寫幾粒字就level 1
離題都唔會零分

引到真中史老師出黎解話
笠水狗ho ball

上年問左抗日戰爭
如果今年問下國共合作開正蔣仔果範
可能會有2
粒水狗蔣狗,垃圾

你地知道邊個係尹佬,再撚你地

do u really what lun means ga
G持樓收鳩條dse雞皮🎊🎉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞