蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike
撐E.Lamela既黎黎去去都係個幾條友

被人撚狗咁撚仲以為自己撚緊人

咁你呢 數出黎睇下

賤熊三十同你虛構角色就最勤力

仲有阿古路

笑蔣=撐lamela?
咁你笑lamela係咪撐蔣?

條友同蔣狗一樣冇撚腦

係唔係同一個人都唔知

成日轉移視線
睇佢用呢招用到悶
蔣介石呢D小強STYLE屌極唔化又瘋狂錄音機洗版既風格係咪似曾相識

咁撚去報驚囉
唔報死全家

而家E.Lamela約人出黎好似要打要殺咁
仲有一班人都唔知係唔係一樣
阿蛇做野都唔洗你教啦

你鍾意咪繼續老屈囉,蔣狗反中介狗俾人淋酒時我都有support佢嘅就,想屈我係中介狗你省啲。同埋中介狗都知條撚樣住邊啦,我係中介狗駛唔駛叫佢去公眾地方郁佢呀?用下腦ok?

而家波台真係好低質

真係好on9 唔理真定假膠都助攻比真五毛 同佢地埋到隊既一個有事就成班call馬出黎咬人 真係有可能有真五毛借住同佢地玩假膠 成日都借而樣轉移視線 eg 幾廿個post屌蔣 但個d搵林鄭黑幕呀 民建聯假學歷 講政府一d都唔理 都未見過而家班波台咁做去屌政府 (紅登就有比較理性同埋唔會玩到咁串) 你地自己同五毛玩埋一份都唔知呀

屌波台=蔣fds, 咁似以前紅登洪非凡同成班五毛扮熱狗,屌熱狗=本民前青政fans 睇而家波台班友好有個班五毛既影子 靠人海up歪理

你認真

雨革開頭舊登個種齊心值得我尊重 而家?

大撚把玩假膠既有留意政治啦 因為一兩條友吾系甘牙轉移視線既話你就夠哂低質啦 乜撚都睇到陰謀論咁以為自己睇通睇透 稍為有少少腦都應該分到假膠同五毛 而咁容易比五毛影響到價值觀不如你唔好上連登

一陣會唔會撚到蔣狗去波台出post道歉

講翻正題 蔣囝出唔出黎打交

波台認真講時事團結個時
你班cc狗仲內鬥緊呀
cc台d撚屌講撚到得連登先有時事新聞睇咁

cc台係撚講時事咩
波台認真講時事團結個時
你班cc狗仲內鬥緊呀

http://forum6.hkgolden.com/view.aspx?message=5882351&type=SP&page=1

蔣介石呢D小強STYLE屌極唔化又瘋狂錄音機洗版既風格係咪似曾相識

成個洪非凡咁
可烈要求蔣狗自己拎證據證明自己唔係

講咗 NO
波台齊心=五毛入滲

師父明白了
cc台d撚屌講撚到得連登先有時事新聞睇咁

cc台係撚講時事咩

唔係不嬲傾點買軍火同鍵國咩

屌下熱狗咁過日子

講咗 NO

垃圾

而家E.Lamela約人出黎好似要打要殺咁
仲有一班人都唔知係唔係一樣
阿蛇做野都唔洗你教啦

你鍾意咪繼續老屈囉,蔣狗反中介狗俾人淋酒時我都有support佢嘅就,想屈我係中介狗你省啲。同埋中介狗都知條撚樣住邊啦,我係中介狗駛唔駛叫佢去公眾地方郁佢呀?用下腦ok?

而家波台真係好低質

真係好on9 唔理真定假膠都助攻比真五毛 同佢地埋到隊既一個有事就成班call馬出黎咬人 真係有可能有真五毛借住同佢地玩假膠 成日都借而樣轉移視線 eg 幾廿個post屌蔣 但個d搵林鄭黑幕呀 民建聯假學歷 講政府一d都唔理 都未見過而家班波台咁做去屌政府 (紅登就有比較理性同埋唔會玩到咁串) 你地自己同五毛玩埋一份都唔知呀

屌波台=蔣fds, 咁似以前紅登洪非凡同成班五毛扮熱狗,屌熱狗=本民前青政fans 睇而家波台班友好有個班五毛既影子 靠人海up歪理

你認真

雨革開頭舊登個種齊心值得我尊重 而家?

大撚把玩假膠既有留意政治啦 因為一兩條友吾系甘牙轉移視線既話你就夠哂低質啦 乜撚都睇到陰謀論咁以為自己睇通睇透 稍為有少少腦都應該分到假膠同五毛 而咁容易比五毛影響到價值觀不如你唔好上連登

條友仲要特登講雨革個期又點又剩
但波台係雨革之前已經玩左好多年膠啦
新壇洗完底學人扮老屎忽

佢應該唔知舊登波c大戰係乜料
出黎玩問答比賽咪算
打乜野交
屌你老母靠你呢班垃圾鍵國,仲難過蔣囝DSE 5**

大家都咁難ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞