蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike

屌你老母,講句抵啦可以變五毛,我屌你老母你出去其他post行轉啦,一堆人唔係波台狗用緊支那用語呀,屌你老味乜柒都入波台數,你老母臭閪低智撚唔該靜靜地出少句聲,網絡世界唔係俾你班智障講野用架,日撚日公審人托柒呀,你問番正評你果D 人記唔記得你公審果間中介叫咩名,D職員叫乜名啦,你要正義就咪撚得把口,你直接放火燒撚左佢間公司就叫正義,你上網講兩句俾人起到底淋油叫做ON9架咋,屌你老味而家個世界日撚日推D蠢人上位,蘋果就文生,呢到就蔣生

啱啊
要做嘢就出街派傳單
門口叫人唔好幫襯喇

你估我無派,淨係係屋企鍵盤戰士?

呢個真係唔知
咁我道個歉先

咁你近期表現就係一個鍵盤戰士
好難唔當你係

我一直都有做行動工作!

交你都唔敢打啦 講行動工作

屌你老母,講句抵啦可以變五毛,我屌你老母你出去其他post行轉啦,一堆人唔係波台狗用緊支那用語呀,屌你老味乜柒都入波台數,你老母臭閪低智撚唔該靜靜地出少句聲,網絡世界唔係俾你班智障講野用架,日撚日公審人托柒呀,你問番正評你果D 人記唔記得你公審果間中介叫咩名,D職員叫乜名啦,你要正義就咪撚得把口,你直接放火燒撚左佢間公司就叫正義,你上網講兩句俾人起到底淋油叫做ON9架咋,屌你老味而家個世界日撚日推D蠢人上位,蘋果就文生,呢到就蔣生

啱啊
要做嘢就出街派傳單
門口叫人唔好幫襯喇

呢個真係唔知
咁我道個歉先

好難唔當你係

佢2歲就落街派傳單反中介

球場派
邊場?唔記得咗

新加坡個場都唔g

唔識尹佬...
上左十幾年高登,波台愈黎愈低質係事實,但最睇唔過眼既係CC台班垃圾成日打住正義之名周圍批鬥異己

啱啊
要做嘢就出街派傳單
門口叫人唔好幫襯喇

呢個真係唔知
咁我道個歉先

好難唔當你係

我一直都有做行動工作!

波台狗又將自己現實係無膽呢個事實自爆出黎

咁你星期六出唔出嚟應約啊屌你老味!

啱啊
要做嘢就出街派傳單
門口叫人唔好幫襯喇

呢個真係唔知
咁我道個歉先

好難唔當你係

我一直都有做行動工作!

鍵狗講經呀 俾曬時間地點你
有屁就放啦
大佬 個問題唔係你反中介呀
係你排斥異己呀
一唔岩你心意你就五毛/波台狗/中介狗
你仲未知自己點解變做過街老鼠

波台狗眼中姐

你自己追番咁多post
再同我地講番
不過我都唔期望你有乜發現
舊登已經講左好耐
真五毛5p唔屌
走黎屌假嘅
咩玩法

要d智障嘅先答到

班撚樣識分真心同假膠先算啦
唔好講分五毛

有班低智本土連基本論述推理都做唔好
走黎屌假膠係五毛
最撚慘係有時企係假膠立場都可以撚到佢地一棟都無
大佬你地cc台不如做好自己先 再東征西討啦
依加咁樣真係衝出黎柒

真心, 我留意到果班低智商cc台撚樣有個特點
你只要講野夠勇武佢地就buy 你
就算你講既野有幾空泛同埋無意思
波台仔叫你出黎約戰

就縮係個龜殼

中介淋鳩你果幾日你係咪著草返大陸避風頭呀

垃圾

啱啊
要做嘢就出街派傳單
門口叫人唔好幫襯喇

呢個真係唔知
咁我道個歉先

好難唔當你係

我一直都有做行動工作!

咁蔣公仲唔出嚟應戰
打殘班垃圾無膽波台狗?
追撚左35頁都見唔撚到蔣狗講個好字
垃圾
出黎見面都唔敢
仲話對付中介狗
垃圾
出黎見面都唔敢
仲話對付中介狗

行動派

行動工作
Happy night

成功比人屌爆兩個post
開心死喇
終於有人陪你玩
舊登已經講左好耐
真五毛5p唔屌
走黎屌假嘅
咩玩法

要d智障嘅先答到

班撚樣識分真心同假膠先算啦
唔好講分五毛

有班低智本土連基本論述推理都做唔好
走黎屌假膠係五毛
最撚慘係有時企係假膠立場都可以撚到佢地一棟都無
大佬你地cc台不如做好自己先 再東征西討啦
依加咁樣真係衝出黎柒

真心, 我留意到果班低智商cc台撚樣有個特點
你只要講野夠勇武佢地就buy 你
就算你講既野有幾空泛同埋無意思

仲要見到佢地係到屌人民智未開
垃圾
出黎見面都唔敢
仲話對付中介狗

行動派

cc台鍵國之名 你估流架
35頁了,有人又準備要自推爆一個po了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞