蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike
直接出黎隻抽算啦

Hi老鼠
直接出黎隻抽算啦

蔣狗連答人唔去都冇膽
Bye Bye

鄧你慘, google得咁辛苦都係要比人撚到仆街

條戇鳩仔對住真球迷都唔收下口
要講本地波是但搵個港超手足都大炒佢條傻鳩啦
成日mon 住個post 唔洗温書 想拎多次1分

佢溫左都1分, 唔溫撚有1分咩

0分

其實佢根本連1分都冇
留意到 一個幫佢既人都無

18個負皮都無人出黎幫手
咁撚廢學人挑機
淆底到
成日mon 住個post 唔洗温書 想拎多次1分

佢溫左都1分, 唔溫撚有1分咩

0分

其實佢根本連1分都冇

Bye Bye

鄧你慘, google得咁辛苦都係要比人撚到仆街

條戇鳩仔對住真球迷都唔收下口
要講本地波是但搵個港超手足都大炒佢條傻鳩啦

yes
粒水狗蔣狗,垃圾

你地知道邊個係尹佬,再撚你地

你連上面個場波都唔識啦 學人講波
Bye Bye

又潛水???
一陣有人撐又上返水?

咁我撐蔣公了

想搵朋友扮撐蔣公都唔得,好難兜
粒水狗蔣狗,垃圾

蔣ching我撐你既,不過得我撐你就無用。

約出黎大家唔岩講到岩,講唔埋就用男人方法解決

粒水狗蔣狗,垃圾

do u really what lun means ga

佢做咩姐
都唔知佢係咪問緊問題
Bye Bye

又潛水???
一陣有人撐又上返水?

就爆post咪上水
粒水狗蔣狗,垃圾

蔣公唔係男人...
E.Lamela 係咪係咩人都可以同你打?
粒水狗蔣狗,垃圾

本身google到嘅答案答嚟已經冇意思,你連有得google嘅嘢都答錯就死撚咗去啦。學人問問題,攞個你都未撚見過佢踢職業波唴嚟講,你唔撚粒水先上返水啦柒頭皮
粒水狗蔣狗,垃圾

男人方法解決咪姐係道歉, 蔣公試過2次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞