蔣狗你質疑我?宜家我約你出嚟隻抽啊屌你老味!

1001 回覆
89 Like 27 Dislike
Bye Bye

鄧你慘, google得咁辛苦都係要比人撚到仆街

條戇鳩仔對住真球迷都唔收下口
要講本地波是但搵個港超手足都大炒佢條傻鳩啦#hoo#lme

波台狗對住前u隊都唔收下口
要講本地波我都可以大炒你班傻鳩啦

可以大炒 不過頭先自願比人炒?
我地知道邊個係尹佬呢層就一定啦
好過你要Google得咁辛苦啦
Bye Bye

又潛水???
一陣有人撐又上返水?

就爆post咪上水

唔得閒再搶1001了
有冇手足接力
真係要讀書先,唔係一路話走/溫書一路mon post個種
喂唔好潛住先啦, 曼聯3點開波
粒水狗蔣狗,垃圾

你地知道邊個係尹佬,再撚你地

蔣ching我撐你既,不過得我撐你就無用。

約出黎大家唔岩講到岩,講唔埋就用男人方法解決

男人方法解決咪姐係道歉, 蔣公試過2次啦

能屈能伸

時事台老鼠
E.Lamela 係咪係咩人都可以同你打?

我約緊蔣狗啊,同其他人無仇無怨我約嚟把撚

邊個質疑樓主咪邊個出黎 睇清楚topic先
喂唔好潛住先啦, 曼聯3點開波

曼聯比人炒完佢都未上水啦
蔣狗冇胸部道歉好蝕底
粒水狗蔣狗,垃圾

你地知道邊個係尹佬,再撚你地

本身google到嘅答案答嚟已經冇意思,你連有得google嘅嘢都答錯就死撚咗去啦。學人問問題,攞個你都未撚見過佢踢職業波唴嚟講,你唔撚粒水先上返水啦柒頭皮

亞古沙,基夫又識唔識?

then?

我約緊蔣狗啊,同其他人無仇無怨我約嚟把撚

有咩仇怨? 講2句係唔鍾意就可以約出黎係唔係咁?
定係你有咩特別仇怨?
蔣狗冇胸部道歉好蝕底

笠水狗連男人都唔係
唔理你班傻仔lu

潛落你老母個閪啦你都習慣
唔理你班傻仔lu

你十幾分鐘前已經咁講啦
屌講咁耐原來想笠水走人
正一仆街仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞