屯門樓討論(3)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
入黎屯官落少過屯廣場/大會堂落呢
同埋華都上車都多車過屯官啦
其實都係同買樓巴打一樣啫,唔到價咪唔deal
9600, 一次過收一年
我低位買落所以回報ok
咁當然
我信好多業主都唔係等錢洗而賣樓既
單純掛係到等水魚

但時代 272 暫時最高好似先係450 高層
吹到460係入場價 未免大左
根本銀行都估唔到價 要抬錢
你search 放租/免佣/業主盤 呢d keywords, 大把
今年最低價成左單高層272,398萬
其實460就肯定係破頂價,呢一刻如果有成交應該都係低過呢個數,只係有幾多個業主真係願意用而家呢個水平唔反價Deal 走間屋呢?
你自己啲收租細盤都惜售啦
個d 2個月前就算啦
依家398高層又真係無咩可能
你話時代272 有個別優質單位賣460 唔意外
畢竟都已經有450存在

我質疑既係460係入場價姐
啲AA狗都仲成日打黎update 果兩單398萬凶人架
我明你講乜
但只係講返真係收實450內既盤應該得好少
話時話 啱啱鳩痕睇下d估價
上年ccl 高位個陣 我買入個單位 今日估價返左家鄉
好撚感動 (當時係低過估價3%買
其實460就肯定係破頂價,呢一刻如果有成交應該都係低過呢個數,只係有幾多個業主真係願意用而家呢個水平唔反價Deal 走間屋呢?
你自己啲收租細盤都惜售啦
你話時代272 有個別優質單位賣460 唔意外
畢竟都已經有450存在

我質疑既係460係入場價姐
我明你講乜
但只係講返真係收實450內既盤應該得好少
話時話 啱啱鳩痕睇下d估價
上年ccl 高位個陣 我買入個單位 今日估價返左家鄉
好撚感動 (當時買入價係低過估價3%買
460買272,應該買到新樓?之前近河個新盤泓海好似差不多價
Sorry 有一單係我
我諗八點十係指8:50?
完全無睇過果支野既價單,都無興趣
不過買家角度你啱既,但二手業主同新樓地主唔同
地主大把機會,最緊要貨如輪轉
業主呢一刻係賣方,如果唔係等錢洗要賣的話,賣完好快又可能變返買方,佢賣出果口價一定係佢都覺得唔值得買先/市場有其他抵啲既貨先肯
你買係無問題,買到最低位叻仔添
要say sorry 既係賣果個
諗緊新屯中/置樂。
哩兩個盤好似呎價比較平啲。
Lump sum 爭兩級喎清
我見28hse 新屯都有啲450 盤,
應該係假野來?
果間殘裝一樓最尾今星期初成左$466 喇
我買時低估價14%, 今日估價比買入價多2% 要食牛雜慶工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞