不如數下日本JPOP流行文化點屌打KPOP

544 回覆
240 Like 180 Dislike
我踩Kpop邊度?
你cap嚟睇下
真係夠哂尊重呀
隔離po班崇日撚話kpop淨係識跳淫舞
唔見你個正義撚出聲叫尊重?
LIA KIM係韓國之恥垃圾之中既垃圾
JYP肉便器
係呀係呀
Kpop fans最高質 高人一班
我無話過kpop好過jpop
呢樣已經答哂你想要嘅野
個感覺日本偶像文化岩小朋友多啲,岩岩先入青春期個種
咁你就過嚟同我拗咩,向我介紹韓國音樂家?向我解釋standard嘅definition?
話Kpop淨係識跳淫舞係我講嘅?
我係代表所有崇日撚?
咁又可以畀我狽晒走黎駁我?
我淨係覺得你當初話我鍾意埋晒啲垃圾唔尊重我咋喎
庇護工場又唔係我講feel sad
我冇拎jpop kpop對比,睇清楚D先我講嘅(至少)
係我自己角度之中兩樣嘢都冇可比性,根本兩樣野都唔同範疇,唔同嘅(文化結晶)
我單純性放啲資訊出嚟俾人知道K Pop唔係冇腦編舞
下 我答你韓國有咩出名嘅musician咋喎
係你自己起哂鋼鬧人
睇下#446層主講乜啦
咁又誇張左少部份正確,好多紅既都不行性感,除非齋睇腳都打到J
冇你地班崇日撚係度引戰
呢到啲人得鬼閒笑鳩jpop
要怪就怪你地班崇日撚開戰先
我珠
係嘅係嘅
你啱 你係大師
你鐘意啦係你話kpop=狗吠
咁記得人地話jpop唔好嘈人
你答我韓國有咩出名嘅musician之後講果啲嘢係乜?
下 你話人地連ranking都入唔到 咁我話聽下人地指d歌咋喎
有咩問題?
我有睇過1M
講緊係四年前May J Lee嘅Worth It
真係好撚正
佢個好charm嘅笑
但睇其他有少少 唔多啱自己口味
自此一直有留意佢 但最近睇佢ig啲相覺得佢係咪好似老定個髮型唔多岩佢
好似同以前唔同咗咁
kpop而家真係多淫舞咩 ??
我追得唔貼 但出名果d twice gfriend izone都無淫過
反而akb就要d妹妹影水著 又著哂三點式拍mv 10年前既mv已經係咁
呢d先意淫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞