不如數下日本JPOP流行文化點屌打KPOP

544 回覆
240 Like 180 Dislike
個樣成個阿嬸咁唔識欣賞
咁你地祟日撚開post屌kpop嘅次數仲多過我地屌你地
咁你又係咪選擇性失明? 成隻黑警咁
myung whun chung?gum nanse?
唔撚得?
講真,有幾可會見到韓撚走出黎開post亂吠踩日娛
幾乎次次都係日撚或盲反韓撚出黎搞事先
咩人咩質素有眼見
咪係,明明崇日班人自己撩交嗌先,先撩者賤啦
[有感而發] 作為一個差唔多四十歲既阿叔,總覺得韓星有陣柒味......
https://lih.kg/1974606
我就無惡意討論 最主要係叫返佢地尊重下
但佢地下下人身攻擊又驚死人地睇唔起佢地咁真係好撚煩
https://www.classicfm.com/discover-music/latest/great-conductors/adrian-boult/
15. Seiji Ozawa (1935-)
比多個reference你啦。咩myung whun chung上咗榜未
屌 係人都知小澤征爾勁 佢都係我偶像 但你唔使下下踩一抬一下話
庇護工場係撚我講
你係咪有病 上個網都咁燥
JPOP D舞重衰撚過TWICE幼稚園舞
咁要比較呀嘛,咪比較囉。利申no disrespect to myung whun chung
仲有你打一大段野踩kpop再扮無辜勁on9
咪係
崇日班友追故模式都唔識用呀?
睇到尷尬癌 40幾歲呀叔係脫節d既
真係由akb開始紅果時開始冇留意jpop
你叫舉例子咋喎 我幾時有話比較
同埋你不如都聽下小澤征爾指d歌 唔好淨係睇ranking
下下用rank去judge人我覺得唔係咁好
呢啲咪就係尊重
無 佢地自帶filter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞