不如數下日本JPOP流行文化點屌打KPOP

544 回覆
240 Like 180 Dislike
屌你真係痴撚線你不如飲啖水冷靜下

無人性,我屌你老母
除左靚女啲同庇護工場啲女工友冇分別
性變態
>宜家無人質疑你能力你taste, 宜家係話緊你唔好用自己嘅standard去衡量世人嘅目光

呢句你講嘅,世人嘅目光。
ranking -> 世人嘅目光。而家又唔俾用啦?
你係要以偏概全嘅話 冚世界都垃圾人種
Ching 你蠢唔洗講出嚟
反諷你都唔識你就真係on9仔啦
個d rank邊個寫出嚟先咪攞呢d嚟講啦
笑而不語
講到真係好清高咁
上面我岩岩講句
咪撚搞我欅坂屌你老母
都畀人笑鍾意埋啲垃圾
淨係執住佢地跳舞
睇都未睇過晒就話段段都係垃圾
最基本尊重都冇
係啦同Kpop比Jpop真係垃撚圾
Kpop編舞最好睇 曲又好聽好多
係要踩到Jpop地底泥先開心架嘛
ok我錯
一開始唔應該同個野蠻人講道理
試下唔好咁執著踩韓 你會開心d
同埋你話靠舞台累積經驗,但連基本跳舞動作都可以成隊人又甩beat又唔齊咁都可以上台表演,咁同叫學界啲球員直接踢英超拎經驗有咩分別,連表演基本要求都達唔到我想問可以拎到啲咩經驗?
好啦,頭先又齋睇ranking唔好,而家又話個ranking唔可信。

https://www.gramophone.co.uk/features/article/the-50-greatest-conductors-of-all-time

google埋個source個source俾你啦
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%95%99%E8%81%B2%E6%A9%9F_(%E9%9B%9C%E8%AA%8C)
邏輯100分
哇 D舞真係跳得好好睇!! 第一張係SM舞? 第二張係人在遠方蟬沒有和唱? 創意分100!
Perfume 赢過康城藝術節銀獎

Babymetal 編舞師佢名下個 dance company 去過 American got talent

欅坂個編舞贏過美國最有名嘅talent show 五星期冠軍

不過 bts 搵鬼佬 dance company 去演譯佢個 mv 就俾人屌到開花就知道班韓迷幾撚有 taste 屎啦
下 幾時話過ranking唔可信
ranking唔代表世人目光
qs ranking都唔代表一切啦
你自己又無聽過 咁你又憑咩話人呢?
一句唔抵得咪講囉
唔使踩一抬一 我地Kpop撚係笑鳩你祟日撚做d野好撚柒架啦
>個d rank邊個寫出嚟先咪攞呢d嚟講啦
ching失憶症?

好啦好啦而家吹到gramophone嘅ranking唔代表世人目光啦,咁係咪你把口先代表世人目光啊
咁你係咪跟ranking聽歌先
唔夠講又人身攻擊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞