[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike
有無巴打可以比個迪加/zero既首抽比我

呢個真係難少少,比較少舊玩家刷合作做新acc
幫手推下

淘寶好多合作寵首抽 死神 小圓 超人都應該有 可以去問問

溫馨提示 淘寶ac有機會bam
一定要淘就首抽ac 好啦

淘寶要揀 d 淨係得首抽既 acc 就安全
但係你而家比你攞到超人首抽你都進化唔到
因為要合作活動 d 蛋進化

已經有一隻係限定啦

開波啦仲等咩

因為唔知隻限定勁唔勁
唔該哂兩位巴打

呢三隻都唔錯,可開波
https://www.youtube.com/watch?v=Io1gr29cdjw
新廣告個囡囡好可愛

換左件衫

新廣告,舊女女

唔該巴打
咁我都係繼續刷算

唔該巴打
咁我都係繼續刷算

係啦,年前官方先一下子處理左好多外掛,黑石帳號,有d同過外掛共鬥既都俾人和諧左。所以淘寶真係要好小心可免則免
而家係咪冇左快刷?
雖然我知同最初個時比已快左好多
而家係咪冇左快刷?

點快刷 同快刷咩先
而家係咪冇左快刷?

點快刷 同快刷咩先

SKIP教學刷首抽
而家係咪冇左快刷?

點快刷 同快刷咩先

SKIP教學刷首抽

刷緊+1
而家係咪冇左快刷?

點快刷 同快刷咩先

SKIP教學刷首抽

刷緊+1

咩方法
隻聖誕鹿唔夠打,無咁多珠開技。
而家係咪冇左快刷?

點快刷 同快刷咩先

SKIP教學刷首抽

刷緊+1

咩方法

並實巴哈都有個簡易版既刷法就係DEL UUID, 改SEQ_NO.;
另一邊就DLE UUID 同 改 MAC ADDRESS

但呢個手動既方法就每次都要改野...同埋易出錯!!

另外,有所謂既AB 檔刷法! 呢個就複雜D,但方便長刷人士!
成年冇玩想重玩返 衣加邊隻開波最勁 出左限定未?

刷緊+1

咩方法

並實巴哈都有個簡易版既刷法就係DEL UUID, 改SEQ_NO.;
另一邊就DLE UUID 同 改 MAC ADDRESS

但呢個手動既方法就每次都要改野...同埋易出錯!!

另外,有所謂既AB 檔刷法! 呢個就複雜D,但方便長刷人士!

我係精華區搵到d文係改SEQ
但都舊文黎,SEQ 而家有冇改到?
而且skip 到教學?
麻煩share
*用Ios

你入左群先, 有首抽ac 淨返
近排重新玩返,留個名先
掛開呢幾隻,希望有人加我好友

抽左200石聖誕都冇限啊屌

你以前有冇入 line group
係咪都係叫 irene?
近排重新玩返,留個名先

好慘喎巴打
如果200石係免費石就真係心痛死

近排重新玩返,留個名先

好慘喎巴打

課返黎,心痛加肉赤
近排重新玩返,留個名先

好慘喎巴打

課返黎,心痛加肉赤

頂,個少少錢就算啦巴打
貼多次Group Notes,入邊有新朋友想要既野

波可龍日版共鬥LINE 群:
http://line.me/R/ti/g/YDnZFW_DW9
群Notes:
https://sites.google.com/site/hkgpocogp/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞