[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike
新人留名
想問亞種係咪打初級同上級出現機率一樣
忍唔住手抽左god rush,中左コスモ

Cosmo 幾好喎,話哂神限
想問亞種係咪打初級同上級出現機率一樣

上級機率當然高d,跌既野都唔同

正呀cosmo勁㗎

Cosmo 幾好喎,話哂神限

今日抽埋part 2,得隻關家姐
推呀!睇來木塔DQ左好多同學仔
課左300石
超神祭抽左200得4隻5星仲要全垃圾
心灰意冷
課左300石
心灰意冷

加埋儲起個100石
都係得7隻仲要2隻重複 唉..
課左300石
心灰意冷

加埋儲起個100石
都係得7隻仲要2隻重複 唉..

超神祭就普通神up其實差唔多
佢5星機率大UP>>>垃圾5星機率大大UP
抽翻啲女子限我感覺比較好
來緊復刻水塔又有石送
妖尾新手可以整新裝
來緊復刻水塔又有石送
妖尾新手可以整新裝

閹割版水塔
第一次打,啲報酬差咁多
來緊復刻水塔又有石送
妖尾新手可以整新裝

閹割版水塔
第一次打,啲報酬差咁多

係囉 我由木塔開始玩,儲到11隻運肥,而家隻水瓶16運,諗住水塔復刻又有運肥可以好快25,點知30層先1隻運肥 水瓶16運唔湯唔水了
來緊復刻水塔又有石送
妖尾新手可以整新裝

閹割版水塔
第一次打,啲報酬差咁多

係囉 我由木塔開始玩,儲到11隻運肥,而家隻水瓶16運,諗住水塔復刻又有運肥可以好快25,點知30層先1隻運肥 水瓶16運唔湯唔水了

個營運真係唔志在有冇人玩咁
點會有野復刻係會閹割報酬仲要上調難度
來緊復刻水塔又有石送
妖尾新手可以整新裝

閹割版水塔
第一次打,啲報酬差咁多

佢預你地有打過,最主要都係基於以下兩個因素改難﹕
1. 多左人多左真虹!
2. 多左武、裝

相對要加返難D!

BTW.....營運仆街死啦!!!
來緊復刻水塔又有石送
妖尾新手可以整新裝

閹割版水塔
第一次打,啲報酬差咁多

其實佢肯復刻已經好好
水塔主要都係套裝緊要過d石多好多,各位加油

其實佢肯復刻已經好好

唔靠塔仲要咩辦法得到運肥 木塔仲要未夠班囉晒,已經抽完新年3隻,唔通要等3年先有9隻咩
新人留名

個line group 仲健在,click 入去寫not exist ?

其實佢肯復刻已經好好

唔靠塔仲要咩辦法得到運肥 木塔仲要未夠班囉晒,已經抽完新年3隻,唔通要等3年先有9隻咩

塔依家1個半月開一次其實已經好快,有時做活動任務又會送
跟據上年經驗4月1號應該又會送一隻
所以各位巴打食運肥前要問一問諗一諗,食運肥背後係有學問架
新人留名

個line group 仲健在,click 入去寫not exist ?

line group仲係到呀
http://line.me/R/ti/g/YBDAGsez1x
試下得唔得?

其實佢肯復刻已經好好

塔依家1個半月開一次其實已經好快,有時做活動任務又會送
跟據上年經驗4月1號應該又會送一隻
所以各位巴打食運肥前要問一問諗一諗,食運肥背後係有學問架

我諗住反正一定升滿水瓶,所以唔想晒位,食晒佢先
水塔復刻!
水塔復刻!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞