[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike
CM紀念5石抽三下,應該係伏黎

搏下都好

唔抽唔唔知運氣好
我一抽都中左糖果妹喎

搏下都好

點呀巴打你,最近升緊咩竉

唔抽唔唔知運氣好
我一抽都中左糖果妹喎

一抽垃圾三件
新手而家有咩途徑拎石
之前日版一出玩到共鬥個陣
宜家啲遊戲太悶 想重玩日版

5石

搏下都好

點呀巴打你,最近升緊咩竉

無乜特別, 抽唔到咩好野, 水聖誕得20運唔知仲升唔升好

另外會升下司令嘅運, 有新5星先可以諗升咩
神up兩下中左阿波羅, 好似唔太好用

唔抽唔唔知運氣好
我一抽都中左糖果妹喎

一抽垃圾三件

聽日再抽過囉
其實而家神祭係咪應該all in,有70石
新手lm
諗住一陣刷下阿龍同阿ken玩下

long time no see
新手而家有咩途徑拎石

1.新手用Line/地區場同新玩家(未同過你共鬥既人)
送140石
2.主線關打哂共送150石(唔肯定實數,但一定過百)
3.每日完成Daily Missions會送一粒
依家TV放送紀念到1月13號前會送多一粒
4.每日登入
5.第一次clear降臨同襲來會送1粒

大致上係禁

btw, 浦島太朗無咩用,留底等開放極幻

阿波羅有人話係垃圾,但我覺得係幾好,至少佢進左上7星個樣勁型
你望住佢都有心機玩落去啦
相反有啲柒竉,幾勁都無用啦,個樣禁柒

20運水聖誕降臨好怪喎,升住其他先啦,依家無搭打可以打住其他先
除左活動之外,朱雀同木馬25運都好緊要
之前日版一出玩到共鬥個陣
宜家啲遊戲太悶 想重玩日版

玩啦,依家追進度好快

阿波羅有人話係垃圾,但我覺得係幾好,至少佢進左上7星個樣勁型

20運水聖誕降臨好怪喎,升住其他先啦,依家無搭打可以打住其他先

成手火要刷朱雀

成手火要刷朱雀

老老實實朱雀我都係得2運
自己打超上又唔跌,但協力又唔夠打
自己打超上又唔跌,但協力又唔夠打

自己打唔過點解唔搵巴打幫手?
同埋街場大部分人都唔係好識打架,有時可能你打15分鐘既場我地5分鐘內已經完左
同埋你既寵又唔差,下次塔又就黎開,係時候upgrade下裝備

打寵>整裝>打竉>打塔送石>抽蛋無限loop
新手入群搵邊個
岩岩開始玩
新手入群搵邊個
岩岩開始玩

吹下水又得開場又得
開場前問下有無人打

有時平日番工會唔夠人
新手入群搵邊個
岩岩開始玩

吹下水又得開場又得
開場前問下有無人打

有時平日番工會唔夠人

有時返工忙未必成日打到,歡唔歡迎?
新手入群搵邊個
岩岩開始玩

吹下水又得開場又得
開場前問下有無人打

有時平日番工會唔夠人

有時返工忙未必成日打到,歡唔歡迎?

只要受得住個信息量其實個個都入得
新加入朋友記得mute group
手痕中張飛
9chain先出技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞