[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike

超人復刻完左冇耐乍

超人
年尾可能有機會既

唔撚係啊

當用一年時間練勁啲自己隊野囉
暫時知遲下妖尾復刻

咁好似每日5石過隱啲

不過又無人話過年尾得超神up一個pool
小弟我好窮點都係留少少石

我已經放棄 抽次爺up就留石all in超神

超神好似有新限。

乜啲新屬限係武器系列,黎近村正村雨
理想鄉一月極幻

咁好似每日5石過隱啲

不過又無人話過年尾得超神up一個pool
小弟我好窮點都係留少少石

我已經放棄 抽次爺up就留石all in超神

超神好似有新限。

乜啲新屬限係武器系列,黎近村正村雨

兩隻都好正
留石啦

留石啦

哪有石
邊個最抵抽
留石啦

哪有石

成年係留錢重課年尾架啦
邊個最抵抽

有石咩都抵抽
邊個最抵抽

有石咩都抵抽

頭 3 個就有保底
第一次十連必中封面一隻

尾兩個就係平時既 god rush
將 d 神限分兩個 pool
然後提高佢地個中獎率
邊個最抵抽

有石咩都抵抽

頭 3 個就有保底
第一次十連必中封面一隻

然後提高佢地個中獎率

睇黎非洲人應該抽必中pool

有石咩都抵抽

頭 3 個就有保底
第一次十連必中封面一隻

然後提高佢地個中獎率

睇黎非洲人應該抽必中pool

巴打真係好可憐
博一博,單車都變摩托
有無巴打棄左game可以比個ac我玩下 之前玩開台版 但台版上年發生更新Del ac之後就棄左game.現家見日版啲公仔好靚 想玩翻 有無巴打比ac玩下
有無巴打棄左game可以比個ac我玩下 之前玩開台版 但台版上年發生更新Del ac之後就棄左game.現家見日版啲公仔好靚 想玩翻 有無巴打比ac玩下

http://line.me/ti/g/bN84TmxDm4

入黎同你拆掂佢 最近好搶手
推一下

http://line.me/ti/g/bN84TmxDm4

巴打真係唔好彩,之前幾日好多新人都拎完首抽就潛水
希望如果有拎首抽但又唔玩既就拎番出來俾其他巴打啦,真係買少見少

希望如果有拎首抽但又唔玩既就拎番出來俾其他巴打啦,真係買少見少

咁都得

我入過line group但個信息量真係,燒電燒得好快。

咁都得

我入過line group但個信息量真係,燒電燒得好快。

係呀,有人問我地又唔好意思唔俾

個谷半日無開已經爆msg
推一下

推兩下
hi新手留名

等我做白老鼠先

我係咪伏啲

我係咪伏啲

可以重玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞