[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike
呢度主日服定台服

大部分都係玩日版

好感動 原來隻game仲有香港人玩

唔好咁講啦, 我地群連台灣人都有....

香港仲都唔少....

大家快d入黎玩啦,依家有雙倍經驗值呀升lv好快!
仲有人玩

係呀,其實仲有好多人玩日版呀,不過之前好多巴打都入左line group無上高登 不過港版就好似已經收收地
新手報到
呢度主日服定台服

大部分都係玩日版

香港仲都唔少....

衝LV 衝到無日無夜.....真係人都癲!!!
呢度主日服定台服

大部分都係玩日版

香港仲都唔少....

衝LV 衝到無日無夜.....真係人都癲!!!

btw, 隻降臨活動鹿仔有名架,人地叫聖誕吳若希
仲有人玩

係呀,其實仲有好多人玩日版呀,不過之前好多巴打都入左line group無上高登 不過港版就好似已經收收地

港版好似招待送巴哈
仲有人玩

港版好似招待送巴哈

封面係巴哈
不過唔知係咪得巴哈
仲有人玩

港版好似招待送巴哈

封面係巴哈
不過唔知係咪得巴哈

送都唔玩啦港版
留名先。啲合作抽寵25運唔到畀人當垃圾。
無晒石想回銅先黎街霸合作...想點,我唔想科金呀
無晒石想回銅先黎街霸合作...想點,我唔想科金呀

有愛就少課吧
仲有人玩

港版好似招待送巴哈

封面係巴哈
不過唔知係咪得巴哈

送都唔玩啦港版

唔怪得消聲歷績 好感動重有人玩 回坑有著落
港版除左中文字之外, 仲有咩吸引??
新手留名一齊玩
新手留名
聽講之前有小圓合作
聽講之前有小圓合作

抽小圓要立契!!!
終於見到有post好感動
前排超人event見幾得意就down咗落黎玩,點知高登竟然冇post
終於見到有post好感動
前排超人event見幾得意就down咗落黎玩,點知高登竟然冇post

前排超人只係抽到隻迪加。
拉多d人落坑
拉多d人落坑

街霸一出個陣就正啦
放置左好耐
想問下宜家想玩番有咩寵物推介

我果啲好多都舊野
放置左好耐
想問下宜家想玩番有咩寵物推介

我果啲好多都舊野

同埋上面果到有咩寵係升得過
第一果隻我見有得極幻進化
係咪勁過普通進化
睇你呢個倉

而家刷隻限定寵重新開局

入群搵人carry會比較好
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞