[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike
新手留名

日版打塔卡左係14樓

卡14?? 你咩隊...

你可以入群問!!

唔識up圖所以好難俾你睇

果兩隻野好似吹飛唔到,通常打到得返一半血無技就俾佢地屈死係角位。

如果你用an 機, 回覆個版右上角有個upload icon, 你可以up圖上去!
高登最有愛!!!
半年前入line group
入面d人開場又唔預新手 咁都合理既
新手開場搵25運又無人幫
連開肥料都無人show
我同個frd身為新手最後都係quit group 互相開場算數
而家仲係唔係咁

line group 一向好Nice架喎,班人除左多嘴同埋煩少少之外都好好
大部分襲來降臨都都會俾新手join架佢地,唔會好似街場禁硬性要求25運 不過有d關,好似超絕降臨,你一定要有禁上下裝備同經驗先打到,其他人就未必可以帶埋你打

如果你有入到group, 見到有人開波波龍打,就即入啦唔洗諗
睇你呢個倉

而家刷隻限定寵重新開局

入群搵人carry會比較好

咁邊啲係限定寵

限定即係好似神 up 先有得抽, 屬性 up 先有得抽, 果 d
果 d 寵比普通真虹勁好多

神 up 同屬性 up 即係呢 d
屬於期間限定既 up

火果個好似型啲 木果堆騎騎呢呢咁

另外如果有心長玩既朋友除左入group問其他巴打拎acc, 我手頭上都仲有極少量首抽多虹acc,都係以前刷落,因為依家官方送少左250石所以依d acc比較罕有dd,如果有巴打體驗過後覺得好玩我可以送俾佢地
想問下愛麗斯起手得唔得?嗰陣因為超人迪加先down黎玩唔想del咗個有佢嘅ac再刷
睇你呢個倉

而家刷隻限定寵重新開局

入群搵人carry會比較好

咁邊啲係限定寵

限定即係好似神 up 先有得抽, 屬性 up 先有得抽, 果 d
果 d 寵比普通真虹勁好多

神 up 同屬性 up 即係呢 d
屬於期間限定既 up

火果個好似型啲 木果堆騎騎呢呢咁

另外如果有心長玩既朋友除左入group問其他巴打拎acc, 我手頭上都仲有極少量首抽多虹acc,都係以前刷落,因為依家官方送少左250石所以依d acc比較罕有dd,如果有巴打體驗過後覺得好玩我可以送俾佢地

很想要吧
想問下愛麗斯起手得唔得?嗰陣因為超人迪加先down黎玩唔想del咗個有佢嘅ac再刷

愛麗絲 ok 呀
新手留名
新手留名

日版打塔卡左係14樓

你可以入群問!!

果兩隻野好似吹飛唔到,通常打到得返一半血無技就俾佢地屈死係角位。

如果你用an 機, 回覆個版右上角有個upload icon, 你可以up圖上去!

可惜我是IOS撚
咁多位巴打,我岩岩刷左隻聖誕灰姑娘,想問下極幻進化啲怪係咪得呢排先有得打?
咁多位巴打,我岩岩刷左隻聖誕灰姑娘,想問下極幻進化啲怪係咪得呢排先有得打?

幾時都有得打架啦 啲怪無限loop
新手留名

日版打塔卡左係14樓

你可以入群問!!

可惜我是IOS撚

入gp 問啦
拉多d人落坑

街霸一出個陣就正啦

成份糧準備好 應該會好勁?

合作活動九成都係唔勁

依家有咩最勁

合作活動九成都係唔勁

依家有咩最勁

二者我都不同意 .....
鹿仔好厚血呀~~
鹿仔好厚血呀~~

今次鹿仔都唔算難打

愛麗絲 ok 呀

幾好呀!如果無課金既巴打我覺得當佢係收集game玩感覺會好好。有時其實你課太多幾乎咩竉都有,你會變左玩抽蛋機多過玩遊戲

愛麗絲 ok 呀

幾好呀!如果無課金既巴打我覺得當佢係收集game玩感覺會好好。有時其實你課太多幾乎咩竉都有,你會變左玩抽蛋機多過玩遊戲

課完都唔會勁好多 我重係零課開心暢遊中

愛麗絲 ok 呀

係咪架你
谷入邊好少人係真零課

愛麗絲 ok 呀

真零課代表
點解呢隻game咁多人滿運限定
點解呢隻game咁多人滿運限定

有運肥加嘛 抽一隻限定再塞運肥比佢食就極運
想問下而家刷首抽邪統娘定聖誕灰姑娘好啲
想問下而家刷首抽邪統娘定聖誕灰姑娘好啲

以為有得用石抽,自膠左
新手留名

日版打塔卡左係14樓

你可以入群問!!

可惜我是IOS撚

入gp 問啦

咩gp

Between, 今日卡15層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞