[I/A] 波可龍迷宮(搬場 第1回)聖誕節禮物當然係課金啦!

702 回覆
8 Like 0 Dislike
新手留名

日版打塔卡左係14樓

卡14?? 你咩隊...

你可以入群問!!

唔識up圖所以好難俾你睇

果兩隻野好似吹飛唔到,通常打到得返一半血無技就俾佢地屈死係角位。

如果你用an 機, 回覆個版右上角有個upload icon, 你可以up圖上去!

可惜我是IOS撚

入gp 問啦

咩gp

Between, 今日卡15層

line group
塔第10層都過唔到, 神祭伏晒
其實裝左好耐但係一路hea玩,連雷島亞都未極,抽埋一堆五星都唔知真虹定假虹,灰。

合作唔好抽係咪鐵則黎。
睇你呢個倉

而家刷隻限定寵重新開局

入群搵人carry會比較好

咁邊啲係限定寵

限定即係好似神 up 先有得抽, 屬性 up 先有得抽, 果 d
果 d 寵比普通真虹勁好多

神 up 同屬性 up 即係呢 d
屬於期間限定既 up

火果個好似型啲 木果堆騎騎呢呢咁

另外如果有心長玩既朋友除左入group問其他巴打拎acc, 我手頭上都仲有極少量首抽多虹acc,都係以前刷落,因為依家官方送少左250石所以依d acc比較罕有dd,如果有巴打體驗過後覺得好玩我可以送俾佢地

巴打我有心長玩呀 之前玩過一排都覺得好玩啊 但係一直都刷唔到好開局 想問可唔可以送個首抽俾我開局啊
之前抽左200石, 得紅帽, 人魚, 木龍, 理想鄉同埋浦島太郎, 首抽係七星俠, 係咪好惡搞

封塵左幾年acc
係咪重刷好過
其實裝左好耐但係一路hea玩,連雷島亞都未極,抽埋一堆五星都唔知真虹定假虹,灰。

合作唔好抽係咪鐵則黎。

唔係鐵則來,如果你真係好想要咪去抽,如果有個合作你好鐘意但又叫你忍手你都覺得無癮啦 合作個機率保守應該150石會有5星(同埋有時會出普通5星 )

合作唔好抽係咪鐵則黎。

依家得極少數5星係假虹,基本上你係用彩石抽既都係真虹,分別在有無得上7星。就算依家未有得進7星,之後都可能有,所以彩石抽到5星唔洗急住賣。
睇你呢個倉

而家刷隻限定寵重新開局

入群搵人carry會比較好

咁邊啲係限定寵

限定即係好似神 up 先有得抽, 屬性 up 先有得抽, 果 d
果 d 寵比普通真虹勁好多

神 up 同屬性 up 即係呢 d
屬於期間限定既 up

火果個好似型啲 木果堆騎騎呢呢咁

另外如果有心長玩既朋友除左入group問其他巴打拎acc, 我手頭上都仲有極少量首抽多虹acc,都係以前刷落,因為依家官方送少左250石所以依d acc比較罕有dd,如果有巴打體驗過後覺得好玩我可以送俾佢地

巴打我有心長玩呀 之前玩過一排都覺得好玩啊 但係一直都刷唔到好開局 想問可唔可以送個首抽俾我開局啊

巴打你入左line group 未呀
可以問左group到其他巴打意見先喎
之前抽左200石, 得紅帽, 人魚, 木龍, 理想鄉同埋浦島太郎, 首抽係七星俠, 係咪好惡搞

唔悪攪,紅帽(小紅),人魚,理想鄉,都係唔錯既竉,如果是但加多一隻快轉珠竉(例如馬車(火),奈亜子(雷),白鳥座(水),魔女(木))就會更好。

我自己覺得限定唔係必須,但有限定你會開心好多。除左神限之外,屬限/女子限你有心玩之後你總會得到

封塵左幾年acc
係咪重刷好過

除左火巴之外的確比較一般,襯依家聖誕節刷隻聖誕馬車啦 入group揾大神幫手d裝好快打齊。呢隻game講究竉物同裝備多過level(rank)

封塵左幾年acc
係咪重刷好過

除左火巴之外的確比較一般,襯依家聖誕節刷隻聖誕馬車啦 入group揾大神幫手d裝好快打齊。呢隻game講究竉物同裝備多過level(rank)

多謝巴打意見
因為group到既朋友太熱情洗版極快,有d新朋友既問題可能會被無視左 如果入左line group既新朋友有問題都可以係到問翻,唔洗怕醜
因為group到既朋友太熱情洗版極快,有d新朋友既問題可能會被無視左 如果入左line group既新朋友有問題都可以係到問翻,唔洗怕醜

係咪得第一頁個共鬥group?

得呢堆寵夠唔夠做?定要抽聖誕poo補強。

係咪得第一頁個共鬥group?

沒錯,入grouo前做好心里準備會俾人熱烈歡迎!

得呢堆寵夠唔夠做?定要抽聖誕poo補強。

唔錯唔錯,有聖誕pool係錦上添花,但我會留石抽其他pool

唔錯唔錯,有聖誕pool係錦上添花,但我會留石抽其他pool

抽godrush定囡囡up?

er... 大部分人都話神祭伏,我自己就覺得還好。 女仔up我覺得都好,因為一定會抽到"女仔角色" 至少炒左全金無禁嬲。

數據派既巴打可以自己參考遊戲到既機率
我自己就睇心情抽,有時抽神,有時抽女,比較少抽屬up

er... 大部分人都話神祭伏,我自己就覺得還好。 女仔up我覺得都好,因為一定會抽到"女仔角色" 至少炒左全金無禁嬲。

雷同火屬新果兩隻屬限巴打點睇?

隻圓神抽到好開心但過左活動而家好似好難夾隊。

雷同火屬新果兩隻屬限巴打點睇?

隻圓神抽到好開心但過左活動而家好似好難夾隊。

火個隻好好呀,雷個隻一般我覺得唔突出。
小圓係最靚既竉之一,但始終係合作竉,所以
無乜方向,唔知打乜好。
呢幾日都只係䀆力爬塔。
無乜方向,唔知打乜好。
呢幾日都只係䀆力爬塔。

打下聖誕活動啦,兩隻同d裝都好有用
估唔到會開返post
留名先
無乜方向,唔知打乜好。
呢幾日都只係䀆力爬塔。

打下聖誕活動啦,兩隻同d裝都好有用

隻降臨唔夠打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞