Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike

巴打邊度買?幾錢?

之前講果度

巴打邊度買?幾錢?

之前講果度

而家先到? btw我仲未得閒上去

咁多左果幾隻正唔正
知唔知日本版d hidden track邊到可以買到hi-res版?
知唔知日本版d hidden track邊到可以買到hi-res版?

冇架WOR

巴打邊度買?幾錢?

之前講果度

而家先到? btw我仲未得閒上去

咁多左果幾隻正唔正

遲拎姐
A Sky Full of Stars 真係好靚
好有畫面
由intro 開始build up 帶你慢慢進入意境
到個drop嗰陣自身就有如在繁星中起跳舞咁
會聽到人好感動
有時仲會聽到想喊
好有畫面
會聽到人好感動
有時仲會聽到想喊

同感!
O直頭係神曲
Midnight同Ocean就好有氛圍
Ghost Stories係我最愛嘅Coldplay碟 由封面對心翼 到入面d畫全部都好正
好有畫面
會聽到人好感動
有時仲會聽到想喊

同感!
O直頭係神曲
Midnight同Ocean就好有氛圍
Ghost Stories係我最愛嘅Coldplay碟 由封面對心翼 到入面d畫全部都好正

認同
O 嗰幾分鐘空白位好正
Ghost Stories真係一隻好高質嘅碟
倫敦機場coffee shop 聽到佢地播Strawberry Swing有d感動跟住一齊唱

我隻全新日版MX到左
倫敦機場coffee shop 聽到佢地播Strawberry Swing有d感動跟住一齊唱

唉之前見到隻single冇買 後悔

我隻全新日版MX到左

比我毒左
btw 岩岩竟然仲比我搵到live 2003隻碟
係咪要開新POST?
係咪要開新POST?

時機未到
Oh.... Look what you made me do....

Oh.... Look what you made me do....

最尾個張
Coldplay - Live at iHeartRadio Music Festival 2017 (Full show)
https://www.youtube.com/watch?v=kTOURML0uB0
Coldplay - Live at iHeartRadio Music Festival 2017 (Full show)
https://www.youtube.com/watch?v=kTOURML0uB0

睇左,好撚正

係咪要開新POST?

時機未到

推多幾推就爆㗎啦

好想幫佢含
https://www.youtube.com/watch?v=AxSIISTL_JA
Fly On - Sept. 29,2017 @Vancouver

好想幫佢含

gay test fail
https://www.youtube.com/watch?v=AxSIISTL_JA
Fly On - Sept. 29,2017 @Vancouver

超鐘意呢首
要幾好彩先聽到佢地live唱
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞