Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
第一次公開演唱 All I Can Think About Is You

有無片,偏心日本 我都想聽live新歌

https://twitter.com/coldplaying/status/854671782200057857
有無都係俾d垃圾職員搞到遲入既苦主
排左兩個幾鐘換票都係要七點半先拎到
火都黎 連自己miss左d乜都唔知

第一次公開演唱 All I Can Think About Is You

https://twitter.com/coldplaying/status/854671782200057857

don't post it on youtube
有冇巴絲Ss席
好遠下

今朝仲係河口湖仆出黎 點知係會方搞到我無得睇
申訴無門
我前面嗰幾個鬼佬鬼婆等唔切去左買新一張即場入去 好豪
有冇巴絲Ss席
好遠下

我s都係好遠
本身好後悔無買前多格 不過既然佢都遲放我入去 買貴飛蝕得仲多

所有外國band都係偏心日本
有冇巴絲Ss席
好遠下

我s都係好遠
本身好後悔無買前多格 不過既然佢都遲放我入去 買貴飛蝕得仲多

見到s勁遠
有冇巴絲Ss席
好遠下

我起ss席 但無悔喇
有冇巴絲Ss席
好遠下

我起ss席 但無悔喇

時間過得好快
見d片日本仔咁有禮貌冇乜氣氛

現場覺得唔算太high睇人地韓國場勁high

Hi撚到爆 vip 區

Hi撚到爆 vip 區

跳撚到腳都斷

Hi撚到爆 vip 區

跳撚到腳都斷

vip好正啊不過我都跳到腳好攰
日本好似送殯咁
睇完好撚sad

5:30排
7:30入場

咁多人得四個counter 仲有d 仆街打尖
真係唔明Tokyo dome搞過咁多次大show個會搞成咁

咁多人得四個counter 仲有d 仆街打尖

我點幾個陣已經都要等兩個鐘啦
真係唔明Tokyo dome搞過咁多次大show個會搞成咁

我個到d人跳埋舞喎
不過有will champion開金口 都抵返既
不過有will champion開金口 都抵返既

Will champion 係連訪問都懶得去
睇完好撚sad

日本場無唱lovers in japan ? 真係估唔到
有冇唱d咩舊歌 定係跟足今次tour個schedule ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞