Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike

全坐位?

I regret I went to taiwai now

點解 我唔後悔新加坡場

Seoul個氣氛好過台灣 畢竟台灣比較落後 但當初貪佢比較便 但依家回想起寧願比貴少少

全坐位?

點解 我唔後悔新加坡場

新加坡個場正啊 相比起台灣硬係差咁d

全坐位?

點解 我唔後悔新加坡場

Seoul個氣氛好過台灣 畢竟台灣比較落後 但當初貪佢比較便 但依家回想起寧願比貴少少

未計今晚 亞洲場最好反應似係Seoul
其他新加坡都好方便 係洗費貴過台灣
但係好正

全坐位?

點解 我唔後悔新加坡場

未計今晚 亞洲場最好反應似係Seoul
其他新加坡都好方便 係洗費貴過台灣
但係好正

一分錢 一分貨
有冇巴絲ss席好遠
睇periscope日本都好好feel
睇periscope日本都好好feel

みなさんこんばんは
ありがとうございます
查理布朗
究竟黎唔黎
In My Place
JP LIVE會出碟
會debut new song
JP LIVE會出碟

JP LIVE會出碟

錄左日本場?
第一次公開演唱 All I Can Think About Is You
JP LIVE會出碟

錄左日本場?

錄緊
無Lovers in Japan

你去左日本場?

你去左日本場?

去左就唔會上來回post啦

你去左日本場?

去左就唔會上來回post啦

有冇香港人場消息?
第一次公開演唱 All I Can Think About Is You

有無片,偏心日本 我都想聽live新歌

我發覺無咩邊個live ver lovers in Japan 係好聽,可能因為live麻麻所以唔唱
有無都係俾d垃圾職員搞到遲入既苦主
排左兩個幾鐘換票都係要七點半先拎到
火都黎 連自己miss左d乜都唔知
日本太有禮貌 好靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞