Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
濕撚哂

有無人喺中壢渡假飯店瞓? 聽到隔離房啱喧口返到,播緊佢啱啱錄啲歌
有無人喺中壢渡假飯店瞓? 聽到隔離房啱喧口返到,播緊佢啱啱錄啲歌

我係日涵酒店
企左七個鐘真係好攰
不得不說台仔d arrangement 真係好差
但呢個show真係好正!無諗過自己都有得一齊大合唱fix you
今日好撚滿足

agger
聽日要死返香港
企左七個鐘真係好攰
但呢個show真係好正!無諗過自己都有得一齊大合唱fix you

Arrangement 差到
企位 跟票號排係咩玩法....
企左七個鐘真係好攰

早知係咁我六點先入去
走個陣又封左高鐵gate2一道門,係有班ABC係咁屌先開俾人走on99
好正
除左喺台灣同大雨之外
所有嘢都完美
Btw 無人提台灣之歌?
其實落雨都幾有feel,燈光勁靚
有冇發現chris兩次自彈自唱果陣都勁大雨
好想睇多次!!
尋日Soundcheck首新歌 All I Can Think About is You
https://youtu.be/ey-BUhR5Yd4

2017年新碟! 新EP - Kaleidoscope EP 6月2日發行

順帶一提對上一隻EP係Viva La Vida時期既Prospekts March, 好正

Track List:
1. All I Can Think About Is You
2. Something Just Like This (with The Chainsmokers)
3. Miracles 2
4. Aliens
5. Hypnotised

企左七個鐘真係好攰

早知係咁我六點先入去
走個陣又封左高鐵gate2一道門,係有班ABC係咁屌先開俾人走on99

日本韓國又貴又搶唔到先買台仔

雖然逼逼下幾有氣氛。
除左喺台灣同大雨之外
所有嘢都完美

有影到全首
除左喺台灣同大雨之外
所有嘢都完美

有影到全首

chris唱嗰陣無咩感覺 始終唔係香港
雖然都有鳩叫
跟票號排
咁我唔使咁早喎😂
跟票號排
咁我唔使咁早喎😂

最後入嗰時亂晒 真係唔洗咁早
利申 我嗰區係 唔肯定其他區入嗰陣點
除左喺台灣同大雨之外
所有嘢都完美

有影到全首

chris唱嗰陣無咩感覺 始終唔係香港
雖然都有鳩叫

望到佢地一落台
諗緊做乜9
然後沖哂過去
係到傾計笑左出黎
跟票號排
咁我唔使咁早喎😂

真係唔洗早到
除非本身no前
我7點半先入 d3變b3
咁去睇場戲先
好似有辦公室大屠殺
Guy生日快樂
今年陪唔到你過生日
今晚見
跟票號排
咁我唔使咁早喎😂

真係唔洗早到
除非本身no前
我7點半先入 d3變b3

千幾算唔算前?
有無B1 嘅朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞