Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike

香港搵唔搵到3萬人去睇?

最重要係 冇場啊

http://www.ticketinghk.com/coldplay_concert/

點解佢show 待定

[shocking
]

但係亞博.........唔會呱
記得話係台灣開果陣,有篇報導話佢地要求要係戶外開,至少3萬人

香港都無乜地方俾佢搞
一係大球場 一係郵輪碼頭果邊

大球場啦屌

咪講撚過大球場唔得 會比人投訴

屌班仆街投訴撚

http://www.ticketinghk.com/coldplay_concert/

點解佢show 待定

[shocking
]

記得話係台灣開果陣,有篇報導話佢地要求要係戶外開,至少3萬人

香港都無乜地方俾佢搞

大球場啦屌

屌班仆街投訴撚

台灣小巨蛋都比人投訴啦話d人跳怕佢會冧

[shocking
]

香港都無乜地方俾佢搞

大球場啦屌

屌班仆街投訴撚

呢個真係好垃圾
個小巨蛋起黎用黎聽啲全部人坐係到既concert

[shocking
]

香港都無乜地方俾佢搞

大球場啦屌

屌班仆街投訴撚

呢個係on9
但大球場比人投訴嘈仲無聊
http://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20160504/s00012/1462298621161

點解佢show 待定

[shocking
]

香港都無乜地方俾佢搞

大球場啦屌

條link係咪寫係亞博

睇官網其實最實際 睇佢地而家個schedule 完全唔似會再黎亞洲arena tour住 完左歐洲佢地就去美國

[shocking
]

香港都無乜地方俾佢搞

大球場啦屌

條link係咪寫係亞博

睇官網其實最實際 睇佢地而家個schedule 完全唔似會再黎亞洲arena tour住 完左歐洲佢地就去美國

其實都係,之後再返亞洲都幾唔乎合經濟效益....
但話仲有9個月巡迴,啫係去到2018 1月?
美國應該唔會巡到咁耐呱,依家tour排到10月

真係好希望佢地黎
如果有唱 Trouble 就好

香港搵唔搵到3萬人去睇?

最重要係 冇場啊

點解佢show 待定

[shocking
]

香港都無乜地方俾佢搞

大球場啦屌

條link係咪寫係亞博

其實個網唔係official site 黎架 睇完勿當真

btw,有冇巴絲可以幫我買件m size 黑色連帽外套
日本場有無企位
日本場有無企位

我想坐多D
日本日本
你地會幾點到?
而家係歌舞技丁過去

勁多人排隊拎飛

好想買果件連帽黑色外套
估下會唔會唱lovers in japan

btw,留名等絲打報告

勁多人排隊拎飛

條隊好似冇郁過咁

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會
Btw已經買曬野 件zip up太貴 冇買

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

Vip

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

好想r你買我買件zip up跟住返香港俾返錢你
btw,喺呢種場所聽coldplay會 high好多,你幻想下唱charlie brown 果陣,全場都發晒光,好多coldplay wristband 圍住你

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

Vip

一生人一次

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

btw,喺呢種場所聽coldplay會 high好多,你幻想下唱charlie brown 果陣,全場都發晒光,好多coldplay wristband 圍住你

成7000幾yen

太貴

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

成7000幾yen

太貴

係咁上下價架啦 不過yen升番

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

成7000幾yen

太貴

係咁上下價架啦 不過yen升番

最重要係實物唔係特別靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞