Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
好正呀今日 攰到嘔
聽日終於到我啦
就快到日本場了
其實點解會有傳媒話佢地ahfod 完左就會解散唔再出碟 但佢地好似冇咁講過
Btw 有生之年想再睇多次😭🤤
其實點解會有傳媒話佢地ahfod 完左就會解散唔再出碟 但佢地好似冇咁講過

好似話ahfod完左想休息下
ahfod算係完美既結果
因為係用flower of life做主題,有完美/完結既意思

都係聽返黎
覺得好正

因為係用flower of life做主題,有完美/完結既意思

都係聽返黎
覺得好正

好少人明the meaning of Flower of life

都係聽返黎
覺得好正

好少人明the meaning of Flower of life

本身我已經係鐘意mandala, nirvana有個nirvana紋身俾人問係咪鐘意對band , new age嗰啲
一見到個album即刻就 搵人幫手買日本version
之後先聽多啲Coldplay, 之前好少聽佢地啲歌
不過台灣場Chris唱一定會返台灣搞show
唔肯定係咪真
14號番香港程機 坐我隔離個女仔都係聽coldplay😂😂😂

罰你追返晒10幾個Post
好似講過幾次

唔爭在講多次啦
Chris 話AHFOD 係最後一隻碟
係因為要將每一隻碟當做最後一隻來做
先會做到最好
而AHFOD 係第7隻碟
7係完美嘅數字
所以隻碟係'The Completion of Something '
正如哈利波特咁
係代表某啲野嘅完結
但唔代表以後唔會有新野
但就俾啲傳媒斷章取義
Guy/Jonny/Will之後都多次解畫話唔係散band
而事實上Chris 已經唔係第一次講類似說話
之前都試過

btw 6月2號 出新EP

派左個間諜去幫我舉牌
今晚有warning sign
Warning Sign
warning sign
幾多年無聽過
以家先知有呢個post
睇完台灣場之後到以家都仲係好掛住
係咁loop錄低既片 好想睇多幾次
以家先知有呢個post

我都係台灣場 呢幾日係咁loop佢地live2012嗰隻碟
以家先知有呢個post

我都係睇完台場仲未抽離到
好在嗰陣買最貴
唔係一定會後悔
首首經典 首首都HIGH
以家先知有呢個post

我都係台灣場 呢幾日係咁loop佢地live2012嗰隻碟

Youtube有佢地其他地方既片 睇緊
以家先知有呢個post

好在嗰陣買最貴
唔係一定會後悔

我買E2好後悔
Yellow, scientist, fix you, up&up, in my place
啲眼淚忍都忍唔住
以家先知有呢個post

好在嗰陣買最貴
唔係一定會後悔

我買E2好後悔
Yellow, scientist, fix you, up&up, in my place
啲眼淚忍都忍唔住

果陣身邊有幾個人好冷靜 我唔明
太high 完左之後對腳痛左成日
我A2啲人都好HIGH
FIX YOU 同IN MY PLACE
聽到前奏已經好感動

BTW 我睇12號嗰場
唱MAGIC嗰陣好大雨
不過都無阻心情
我A2啲人都好HIGH
聽到前奏已經好感動

BTW 我睇12號嗰場
唱MAGIC嗰陣好大雨
不過都無阻心情

無阻心情+1
但同行朋友一落雨就係到話要走
我A2啲人都好HIGH
聽到前奏已經好感動

BTW 我睇12號嗰場
唱MAGIC嗰陣好大雨
不過都無阻心情

無阻心情+1

On9
落雪都睇啦
我A2啲人都好HIGH
聽到前奏已經好感動

BTW 我睇12號嗰場
唱MAGIC嗰陣好大雨
不過都無阻心情

無阻心情+1

On9
落雪都睇啦

如果唔係個場大雨 就唔會聽到violet hill
我A2啲人都好HIGH
聽到前奏已經好感動

BTW 我睇12號嗰場
唱MAGIC嗰陣好大雨
不過都無阻心情

無阻心情+1

On9
落雪都睇啦

如果唔係個場大雨 就唔會聽到violet hill

落雨唱Magic給有feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞