Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike

好想買果件連帽黑色外套
估下會唔會唱lovers in japan

btw,留名等絲打報告

一定會
Btw已經買曬野 件zip up太貴 冇買

好想r你買我買件zip up跟住返香港俾返錢你
btw,喺呢種場所聽coldplay會 high好多,你幻想下唱charlie brown 果陣,全場都發晒光,好多coldplay wristband 圍住你

成7000幾yen

太貴

係咁上下價架啦 不過yen升番

最重要係實物唔係特別靚

似工作人員衫

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

btw,喺呢種場所聽coldplay會 high好多,你幻想下唱charlie brown 果陣,全場都發晒光,好多coldplay wristband 圍住你

成7000幾yen

太貴

最重要係實物唔係特別靚

似工作人員衫

Btw 好撚多賓賓
好羨慕呀 我都想去呀

一定會

成7000幾yen

太貴

最重要係實物唔係特別靚

似工作人員衫

Btw 好撚多賓賓

原來馬拉人黎
Vip先係有卡?
其他位係飛?
Vip先係有卡?
其他位係飛?

Vip都係飛
有冇人知幾點入場

全坐位?

全坐位?

I regret I went to taiwai now
[img]https://na.cx/i/68b3U0J.jpg[/mg]
全坐位?

?企位一定正過坐位

全坐位?

點解 我唔後悔新加坡場
冇得買Guitar pick
好前呀
好前呀

但坐位成件事好錯
好前呀

但坐位成件事好錯

應該可以企起身下

日本時間
好前呀

但坐位成件事好錯

應該可以企起身下

應該唔會有人坐低

好想買果件連帽黑色外套

btw,留名等絲打報告

一定會

Vip

日本場多啲野買嘅
有冇人喺日本現場未買到飛架? 多左三張

如果我係日本即刻仆黎要

邊會無飛又咁岩係場

你嗰三張係咪連住ss席黎

YES!!!!!

YES!!!!!

你係咪要 我仲排緊隊拎飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞