Coldplay - AHFOD World Tour (14)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
嗚呀好想再睇 唱yellow已經喊左 btw落雨好鬼正,啲燈光效果錦上添花

Agger
Yellow佢一數one two three go個下我已經喊

Fix you 我肯定喊

一定!
我想喊定先

-特製名牌
-B2 SIZE Poster
-VIP專用入口
-紀念品優先購買權

Poster ?!點解新加坡場冇

好撚激動 聽日飛

巴打又係日本?
Btw 邊度有得睇日本場 floor plan

係呀

大概係咁 好似係
唔同場有唔一樣

但Coldlay個台 應該唔係咁?
Btw想問下企位啲號係點,先到先得?

真係唔知
btw你諗住幾點去
嗚呀好想再睇 唱yellow已經喊左 btw落雨好鬼正,啲燈光效果錦上添花

Agger
Yellow佢一數one two three go個下我已經喊

我係開頭同paradise喊
人生第一次concert

Agger

我係開頭同paradise喊
人生第一次concert

嗚 追post已經想喊
我重未睇架

Poster ?!點解新加坡場冇

好撚激動 聽日飛

巴打又係日本?
Btw 邊度有得睇日本場 floor plan

係呀

大概係咁 好似係
唔同場有唔一樣

但Coldlay個台 應該唔係咁?
Btw想問下企位啲號係點,先到先得?

真係唔知
btw你諗住幾點去

12點 vip買野好似有特別時間
想問尋日Don't panic 有無隊支咪俾Jonny 唱?
嗚呀
如果佢地黎香港我請假都去接送機
想問尋日Don't panic 有無隊支咪俾Jonny 唱?

呢個無印象

Agger

一定!
我想喊定先

Fix you我喊到仆街
呢首歌既力量真係太神奇
Yep professional musician
睇完12號個場到宜家都無法冷靜到
係咁聽佢地啲歌同睇片
係咁聽佢地啲歌同睇片

我都係 我睇11號
尋晚係咁開佢地啲live黎睇
係咁聽佢地啲歌同睇片

我都係 我睇11號

+2 我直程發夢見到Chris
係咁聽佢地啲歌同睇片

我都係 我睇11號

+2 我直程發夢見到Chris

我睇完個show好想夾band
係咁聽佢地啲歌同睇片

我都係
最正係13號台北好多鋪頭都係播Coldplay
人仲係台灣 仲回味緊個演唱會 一切都好唔真實
冇諗過Chris喺我面前唱緊live
係咁聽佢地啲歌同睇片

我都係
最正係13號台北好多鋪頭都係播Coldplay

係勁多
我喺西門町經常聽到
今日喺Sogo pacific 附近又係
Coldplay 呢加就打仗去首爾

B stage 個地下唔同左樣?

B stage 個地下唔同左樣?

會唔會本身係咁?
佢地唱hymn for the weekend 嗰陣好似係噴粉,有無機會係無抹乾淨
利申 9up
有冇巴打睇日本場可以幫手買件 coldplay Flower of life款既黑色連帽外套
台灣場買唔到
首爾場好似好好氣氛
Seoul 個氣氛好似好過台灣好多
Seoul 個氣氛好似好過台灣好多

場地問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞