Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Why not
不了
鋼龍鬼龍雷公melmetal乜都冇
N記又唔肯翻炒
就算上到lvl 38 都唔會玩到ML
到我上到lvl 38 嗰時ML 就會係X 鹿天下
你班龍系等PK
鋼龍同無腳鬼龍都未出色違 遲下肯定翻炒
等下
今朝出飛機迫到對面鋼龍轉寵
因為一技charm太高攻 有盾擋對面iron head就已經磨到對面無血
掙扎求存仲諗住等啲分通漲摸個10lv,依家9都有困難
今日5 set 係54442升左120分

heatran, 巨沼同陸鯊好似都唔錯
哇你老母多bug到
第一場321 GO仲停喺個PVP介面
Restart完全入返但完全出唔到招
第二場出咗個不限loop GO MELMETAL! 個animation
Chok到頭暈好彩嬴到
可能對手同找一齊Chok
pvp 我會揀volt switch
但如果一場贏都無,要輸15場先有塵
呢個5改15既做法好pk
幾多分上先
2150 到2270

本身已經係2250度但打ultra league 頹左就落到2050之後拎隻老噴岀來又打下打下幾好玩咁
依家慶幸自己係R7,頭先除左有個變態2隻都過4000cp唔洗玩外其他都係有得打,我33lv都有時見對方啟暴龍低cp過我
巴打33lv 砌咩隊打

好靚 快孵2k蛋
98啟暴龍33.5級/98龍息鯉魚龍滿級/98亮晶晶巨金怪31級,高級聯盟都係依個陣係iv低啲,2隻都唔怕成日遘到嘅蓋歐卡,仲有啲人用3000cp以下,諗住以戰養戰博多幾次3勝以上一路賺糖升滿佢
你咁好既 我岩岩上到r7場場鋼龍
葡萄,當年走哂全港九狂捉都係低iv, 蓋歐卡真係好難捉又難見高iv
今日遇過2次鋼龍,一次就係我所講2隻都過4000,一次就係3600鋼龍,鯉魚龍勉強可以打,最後嬴左,最唔想遇美錄梅塔,輸八成,睇黎你仲遲過我回歸,我都係半個月前玩返,隔左四年

allin 資源雷公點知比蓋歐卡surf 一招打死左
一直都有玩 不過比較小玩 所以無咩勁寵
岩岩打10場9場都有鋼龍 一半有美碌 反而得一場有鬼龍 以為自己上左r10
我都升左隻 無想像中咁好用 出招無想像中咁快 又簿血
次次贏到第4第5場,對方鬼龍一定buff 到,charm 都打佢唔死

我自己開局以黎未試過buff 過
如果暫時冇野好升,啲糖畀鋼龍定鬼龍定mewtwo好
因為衝浪出招好快, 雷公俾水打無減傷,
一樣要開盾擋, 雷公最大作用都係打波克基斯同大家無盾果時秒蓋歐卡
蓋歐卡勁到離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞